NR BANNED yazman sence polemik başlatmak değil mi ? biz gametrackeri görüntü açısından koyuyoruz umursadığımız için değil ki ? gerçekten kimseyle polemik istemiyoruz amacımız eğlenmek gel sende sohbetini çevir çayını kahveni koy sohbet edelim.Serhat Öndeş yazdı: Prş Haz 19, 2025 11:02 pmBen polemiğe girmedim zaten? Bana polemik yapıp şaklaban sensin hatırlatayım, sana karşı bir kötü cümle veyahut söz türetmedim. Bilgilendirme sağladım, tabi, nasıl anlamak istersen artık.AlperYilmazOfficial yazdı: Prş Haz 19, 2025 11:00 pmgeveze derken ? sana numaramı iletiyim sanırım kişisel bi problemin var yüz yüze çay içerek konuşalım sanalda herhangi bir şekilde kimseyle polemiğe girmiyorum şaklaban serhat bilgin olsun.
TeamTR Jailbreak [CS42] 16. YIL !
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
DİKKAT !
CSDurağı haricinde server tanıtımı , ip reklamı yapan kişilerin konuları silinecek, tekrarında üyelikleri banlanacaktır.
DİKKAT !
CSDurağı haricinde server tanıtımı , ip reklamı yapan kişilerin konuları silinecek, tekrarında üyelikleri banlanacaktır.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 330
- Clan İsmi: TeamTR GaminG
- İletişim:
Link: | |
Linklerini gizle |
Ben o amaçla yazmamıştım ama yanlış anladıysan af ola, elbet bir gün nasip olur ise neden olmasın. Çay sevmem ama kahveni içerim elbet, sağlıcakla kal.AlperYilmazOfficial yazdı: Prş Haz 19, 2025 11:04 pmNR BANNED yazman sence polemik başlatmak değil mi ? biz gametrackeri görüntü açısından koyuyoruz umursadığımız için değil ki ? gerçekten kimseyle polemik istemiyoruz amacımız eğlenmek gel sende sohbetini çevir çayını kahveni koy sohbet edelim.Serhat Öndeş yazdı: Prş Haz 19, 2025 11:02 pmBen polemiğe girmedim zaten? Bana polemik yapıp şaklaban sensin hatırlatayım, sana karşı bir kötü cümle veyahut söz türetmedim. Bilgilendirme sağladım, tabi, nasıl anlamak istersen artık.AlperYilmazOfficial yazdı: Prş Haz 19, 2025 11:00 pm
geveze derken ? sana numaramı iletiyim sanırım kişisel bi problemin var yüz yüze çay içerek konuşalım sanalda herhangi bir şekilde kimseyle polemiğe girmiyorum şaklaban serhat bilgin olsun.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.35
- Clan İsmi: MoonGaming
- İletişim:
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 330
- Clan İsmi: TeamTR GaminG
- İletişim:
-
-