TeamTR Jailbreak [CS42] 16. YIL !
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
DİKKAT !
CSDurağı haricinde server tanıtımı , ip reklamı yapan kişilerin konuları silinecek, tekrarında üyelikleri banlanacaktır.
DİKKAT !
CSDurağı haricinde server tanıtımı , ip reklamı yapan kişilerin konuları silinecek, tekrarında üyelikleri banlanacaktır.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 330
- Clan İsmi: TeamTR GaminG
- İletişim:
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
-
- İletişim:
-
yasaklı oyuncuları barındırıyorsunuz yasin ve tayfası csduraginda yasaklı üye geç olmadan kurtul onlardan bence
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
iyiyim geveze alperen sen nasılsın

Linklerini gizle |
-
- İletişim:
yasaklı oyuncular barındırmıyoruz, hiç bir yetkilim yasaklı değil sene olmuş 2025 o tarz heyecanlı durumlar için artık yaşlıyız. amacımız oyun oynayıp keyiflenmek keyif alırken de aldırmak.AhmetHD yazdı: Prş Haz 19, 2025 7:48 pm yasaklı oyuncuları barındırıyorsunuz yasin ve tayfası csduraginda yasaklı üye geç olmadan kurtul onlardan bence
her gün 1000 tl dağıtıyorum amacım kesinlikle 1.6 oynayan herkesin keyif alması. hiç bir şekilde yasaklı bir yetkilim yok sunucu sahibi olarak tek ben görevi üstleniyorum harici tüm oyuncularım sunucuda geçici yetkilidir.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
geveze derken ? sana numaramı iletiyim sanırım kişisel bi problemin var yüz yüze çay içerek konuşalım sanalda herhangi bir şekilde kimseyle polemiğe girmiyorum şaklaban serhat bilgin olsun.Serhat Öndeş yazdı: Prş Haz 19, 2025 10:58 pmiyiyim geveze alperen sen nasılsın![]()
Linklerini gizle |
Ben polemiğe girmedim zaten? Bana polemik yapıp şaklaban sensin hatırlatayım, sana karşı bir kötü cümle veyahut söz türetmedim. Bilgilendirme sağladım, tabi, nasıl anlamak istersen artık.AlperYilmazOfficial yazdı: Prş Haz 19, 2025 11:00 pmgeveze derken ? sana numaramı iletiyim sanırım kişisel bi problemin var yüz yüze çay içerek konuşalım sanalda herhangi bir şekilde kimseyle polemiğe girmiyorum şaklaban serhat bilgin olsun.
Linklerini gizle |