oyunu uzun zaman önce bırakmıştım oyzüden reklam paketi ile ilgili birkaç sorum olcaktı
jail sunucuları yararlanabiliyormu ve kaç ip arası ve fiyatları nedir
birde eskiden csduragi oyunundan girince seni otomatik sunucuya atıyordu bu öyle bişeymi
reklam paketi
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 86
-
- Server Ip/DNS: cs6.csduragi.net
- Clan İsmi: SBW Family
- İletişim:
reklam paketi
CS 1.6 Reklam Paketi
Satış işlemleri WhatsApp üzerinden yapılmaktadır.
WhatsApp İletişim numarası : 0212 909 1992
Reklam paketini yalnızca cs1com-cs69com , cs1net-cs16net arası mod fark etmeksinizin tüm sunucular satın alabilmektedir
Aylık fiyatı 1500₺ olup yalnızca havale/eft/fast şeklinde ödeme kabul edilmektedir
Reklam paketinin süresi 1 aylıktır. Yalnızca 4 adet stok ile sınırlıdır
Reklam paketi alan müşterilerimiz, discord mesajları, oyun içi liste içerisinde suistimal edici davranışlarda bulunması, hizmet sözleşmesine aykırı davranışlarda bulunması durumunda paket iptal edilmekte olup, geri iade SAĞLANMAMAKTADIR
Sunucunuzun oyun içi sunucu listesi ve discord adresimizde reklamını yaparak ekstra oyuncu akışı sağlanmaktadır
Oyun içi sunucu listesinde üst sıra !
CS 1.6 clientimizde, Internetten Oyna bölümünde bulunan Internet sekmesinde sunucunuz ilk 4 sıra içerisine eklenmektedir. Böylelikle sunucunuz normalinden daha fazla oyuncu kitlesine ulaşmaktadır.
Discord sunucumuzda özel reklam odasına, reklam imkanı
Discord sunucumuzda size vereceğimiz özel yetki ile, özel odada sunucu tanıtım imkanını sağlanmaktadır.
Satış işlemleri WhatsApp üzerinden yapılmaktadır.
WhatsApp İletişim numarası : 0212 909 1992
Reklam paketini yalnızca cs1com-cs69com , cs1net-cs16net arası mod fark etmeksinizin tüm sunucular satın alabilmektedir
Aylık fiyatı 1500₺ olup yalnızca havale/eft/fast şeklinde ödeme kabul edilmektedir
Reklam paketinin süresi 1 aylıktır. Yalnızca 4 adet stok ile sınırlıdır
Reklam paketi alan müşterilerimiz, discord mesajları, oyun içi liste içerisinde suistimal edici davranışlarda bulunması, hizmet sözleşmesine aykırı davranışlarda bulunması durumunda paket iptal edilmekte olup, geri iade SAĞLANMAMAKTADIR
Sunucunuzun oyun içi sunucu listesi ve discord adresimizde reklamını yaparak ekstra oyuncu akışı sağlanmaktadır
Oyun içi sunucu listesinde üst sıra !
CS 1.6 clientimizde, Internetten Oyna bölümünde bulunan Internet sekmesinde sunucunuz ilk 4 sıra içerisine eklenmektedir. Böylelikle sunucunuz normalinden daha fazla oyuncu kitlesine ulaşmaktadır.
Discord sunucumuzda özel reklam odasına, reklam imkanı
Discord sunucumuzda size vereceğimiz özel yetki ile, özel odada sunucu tanıtım imkanını sağlanmaktadır.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CS65.CSDuragi.COM
- Clan İsmi: Respawn
reklam paketi
Normalde discord üzerinden reklam yapılıyordu ve iyi kötü bir oyuncu akışı sağlıyordu fakat artık discord malum olduğu üzere Türkiye'de yok ama csdurağı launcheri ile oynayanlarda server list üzerinde üst sıralarda görüyor yönlendirme gibi bir özelliği bulunmuyor diye biliyorum.AhmetHD yazdı: Pzt Mar 31, 2025 3:54 pm oyunu uzun zaman önce bırakmıştım oyzüden reklam paketi ile ilgili birkaç sorum olcaktı
jail sunucuları yararlanabiliyormu ve kaç ip arası ve fiyatları nedir
birde eskiden csduragi oyunundan girince seni otomatik sunucuya atıyordu bu öyle bişeymi
Link: | |
Linklerini gizle |