Merhaba iyi günler
no recoil eklentisi lazım ama havada vs hiçbir şekilde sekmeyecek direk cross nerdeyse oraya gidecek mermi. internette buldum birçok eklenti ama düzgün çalışmıyor mermi dağa taşa gidiyor elinde olan veya yapabilecek varsa şimdiden teşekkür ederim... :cross: :ct:
no recoil - mermi sekmeme eklentisi
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 9
-
- Clan İsmi: Masquerade
-
no recoil - mermi sekmeme eklentisi
Tamamen sekmesiz bir no recoil eklentisi geliştirmek için, sahte ateş etme algoritması oluşturmak daha mantıklı bir yaklaşım olabilir.
Örnek bir algoritma şöyle çalışabilir:
Oyuncu +attack komutunu kullandığında, bulunduğu konumdan baktığı yöne doğru bir çizgi (line trace) oluşturulur.
Bu çizginin çarptığı noktaya bir firebullet işlemi uygulanır.
Eğer çizginin çarptığı noktada bir rakip oyuncu bulunuyorsa, hasar hesaplanarak bu rakibe iletilir.
Bu işlemler prethink fonksiyonu kullanılarak gerçekleştirilebilir.
Eğer bu tür bir algoritmayı kodlayabilecek tecrübeli birisi varsa, ben de böyle bir eklentiyi görmek isterim.
Örnek bir algoritma şöyle çalışabilir:
Oyuncu +attack komutunu kullandığında, bulunduğu konumdan baktığı yöne doğru bir çizgi (line trace) oluşturulur.
Bu çizginin çarptığı noktaya bir firebullet işlemi uygulanır.
Eğer çizginin çarptığı noktada bir rakip oyuncu bulunuyorsa, hasar hesaplanarak bu rakibe iletilir.
Bu işlemler prethink fonksiyonu kullanılarak gerçekleştirilebilir.
Eğer bu tür bir algoritmayı kodlayabilecek tecrübeli birisi varsa, ben de böyle bir eklentiyi görmek isterim.
Link: | |
Linklerini gizle |