Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

CS 1.6 Sunucu İsmi

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Serhat Öndeş
İletişim:

CS 1.6 Sunucu İsmi

Mesaj gönderen Serhat Öndeş »

Sanırım arkadaşın anlama ilgili problemler mevcut. Geçmişte bu devirde kaç kişinin cebi yandı bir bilse, bu tür konuya dair girmezdi. Arkadaşı biri bu şekilde dolandırmadığı sürece anlamaz neden böyle bir kuralın mevcut olduğunu.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

eronkatt
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

CS 1.6 Sunucu İsmi

Mesaj gönderen eronkatt »

Serhat Öndeş yazdı: Çrş Oca 15, 2025 2:55 pm Sanırım arkadaşın anlama ilgili problemler mevcut. Geçmişte bu devirde kaç kişinin cebi yandı bir bilse, bu tür konuya dair girmezdi. Arkadaşı biri bu şekilde dolandırmadığı sürece anlamaz neden böyle bir kuralın mevcut olduğunu.
Uzat kullan olayı yıllardır var biliyoruz kimlerin yaptıgınıda biliyoruz bir insanın içinde varsa kurala uymuyorsa bu ortaya zaten çıkıyor şikayet olmadan müdahale etmek ney oluyor yani istediginiz kadar kısıtlayın adam aynı clan ismiylede yapar bu işi server ismi değişmemesi daha tehlikeli değişşe en azından niye değiştirdin diye sorabilirsin ama değişmedende uzat kullan her türlü yapar eskiden ip kapmak için yarış vardi şimdi o kadar fazla yarış göremiyorum çünki fiyatı 9999 tl yazılmış birşey whatsaptan özel mesaj atarak aldıgın serverin fiyatını kulaktan kulaga mı fısıldıyoruz eski kitleye hitap ettigin ortada kulaktan kulaga server fiyatı söyleyip x firmadan x firmaya oyuncu geçişi oluyor diyemezsiniz amacım csduragını kötülemek değil server sahiplerinin serverim kapanacak korkusuyla sw adını bile değiştirememesi x firmadan maç vb vb server sunucu alamaması bir ts3 de 2 serverim var ömer telli bizi kapatacak mı korkusu csduragı oldugu yerde sayıyor güncellemeye açık olması lazım yasakladıgı clanları vb ömürlük yasaklarsa tabi oyuncu kaybeder engelleri aşması lazım yorum atan kişiler şuanki sistemde server sahibi oldugunu bile düşünmüyorum kuralı koyan ömer telli benim sitemim ona bu arada uzat kullan muhabbetlerini biliyorum ben ts3 ortamında yıllarımı vermiş biriyim bütün muhabbetler benim oldugum kanalda dönüyordu zaten uzat kullan için açılan whatsapp gruplarından tut herşeyin farkındayım bunun önüne geçilemez adam 2 tane server ismi koyar yine yapar siz aldıgınız paraya bakın şikayet olmadıgı taktirde kanıtlı şikayet gelirse işlemini yapın bence ve sitenizede kocaman bir kurallar bölümü ekleyin biz bu kuralları üye olmadanda görelim çünki sitede ön ip kiralama yeri yok fiyatı sallamasyon yazılmış şekilde duruyor ömer telliye whatsaptan yazmassan ön ip alamıyorsun zaten madem milletle arkadaş olup server veriyor doldurmassan elinden alırım diyor ee ozaman sw ismi değişmesi onunla o kişi arasında whatsaptan dönecek muhabbete kalmış kulagına ne fısıldarsa artık :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

commandertzx61
Server Ip/DNS: cs6.csduragi.net
Clan İsmi: SBW Family
İletişim:

CS 1.6 Sunucu İsmi

Mesaj gönderen commandertzx61 »

Bu kadar uzun yazılacak bir konu göremedim. Sanırım siz ısrarla anlamamak istiyorsunuz. CSD'nin kuralları gayet açık ve net, yıllardır da aynı şekilde ilerliyor. Sunucu kiralama kısmına aşırı takıldın sanırım. O şekilde olmasının sebebini herkes biliyor. Sunucuyu isteyenlerden ekiplerinin sunucuya girmesini ve belli bir süre sunucuda aktif oynamaları isteniyor. Sonrasında en çok oyuncu kitlesine sahip olan sunucular arasında bir değerlendirme yapılıyor ve o şekilde veriliyor. Ön ip kiraladım parasını veririm, sunucu boş kalır mantığı uygulanmıyor. O yüzden CSD'de bir çok klan isimleri yıllardır devam edebiliyor.

Farklı tedarikçilerde ki gibi devir işlemleri de bu sebeplerden ötürü burada bulunmuyor.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Serhat Öndeş
İletişim:

CS 1.6 Sunucu İsmi

Yazdığın yazılarının hiç birini okumuyorum kusura bakmayın ama keşke noktalama işaretlerine dikkat etseniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

eronkatt
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

CS 1.6 Sunucu İsmi

commandertzx61 yazdı: Çrş Oca 15, 2025 4:15 pm Bu kadar uzun yazılacak bir konu göremedim. Sanırım siz ısrarla anlamamak istiyorsunuz. CSD'nin kuralları gayet açık ve net, yıllardır da aynı şekilde ilerliyor. Sunucu kiralama kısmına aşırı takıldın sanırım. O şekilde olmasının sebebini herkes biliyor. Sunucuyu isteyenlerden ekiplerinin sunucuya girmesini ve belli bir süre sunucuda aktif oynamaları isteniyor. Sonrasında en çok oyuncu kitlesine sahip olan sunucular arasında bir değerlendirme yapılıyor ve o şekilde veriliyor. Ön ip kiraladım parasını veririm, sunucu boş kalır mantığı uygulanmıyor. O yüzden CSD'de bir çok klan isimleri yıllardır devam edebiliyor.

Farklı tedarikçilerde ki gibi devir işlemleri de bu sebeplerden ötürü burada bulunmuyor.
Daha konuya yeni geldiniz bana ne anlattınızda anlamak istemiyorum acaba dolduramadıgınız cs15 2. serveri neden açtınız acaba ? salsanızda millet clan kurup oynasa maç serveri gibi kullanıyorsunuz ön ipyi iceworld açmak için mi aldiniz ön ip de :) bu arada csduragında hala uzat kullan olayı var olay sadece isim değiştirmeyi kısıtlamakla bu iş bitmiyor csdden ayrılan clanlar niye ayrılıyor peki onuda söyleseniz keşke yıllardır burda olupta ayrılmak isteyenler niye gidiyor devir işlemi hala var csdde adam alt clan aldık diye 2 tag koyar aynı isimle devam eder hertürlü yapar önüne geçilemez uyulmasi gereken sanal sunucu kurallarına uyalım ama keyfi kısıtlamalar can sıkıcı oluyor maalesef.
En son eronkatt tarafından Çrş Oca 15, 2025 4:48 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 4 kere düzenlendi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

eronkatt
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

CS 1.6 Sunucu İsmi

Serhat Öndeş yazdı: Çrş Oca 15, 2025 4:16 pm Yazdığın yazılarının hiç birini okumuyorum kusura bakmayın ama keşke noktalama işaretlerine dikkat etseniz.
Konuya gelip benim yorumuma yorum yazdıgınız için kale alıp cevapladım ama okumuyacagınız cevap vermeyeceginiz konulara atlamayın ozaman global çapta cevaplara açık değilseniz tr bazında ögretmen değilim ben kendinize bir ögretmen tutun burada bir konu oldugunu unutmayın iyi günler mapper bey

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Serhat Öndeş
İletişim:

CS 1.6 Sunucu İsmi

eronkatt yazdı: Çrş Oca 15, 2025 4:32 pm
Serhat Öndeş yazdı: Çrş Oca 15, 2025 4:16 pm Yazdığın yazılarının hiç birini okumuyorum kusura bakmayın ama keşke noktalama işaretlerine dikkat etseniz.
Konuya gelip benim yorumuma yorum yazdıgınız için kale alıp cevapladım ama okumuyacagınız cevap vermeyeceginiz konulara atlamayın ozaman global çapta cevaplara açık değilseniz tr bazında ögretmen değilim ben kendinize bir ögretmen tutun burada bir konu oldugunu unutmayın iyi günler mapper bey
Yazmayı bilmediğiniz gibi, okumayı da bilmediğiniz bu yazıdan anlaşılıyor, forumda okur kişilerin nefesi var onlar bir insan bilgine, aralar virgül vesaire koymaz isen okurlarımızın nefesi yetmez. Bir şey olmak için öğretmen olmanızı gerektirecek durumda söz konusu değil.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

eronkatt
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

CS 1.6 Sunucu İsmi

Serhat Öndeş yazdı: Çrş Oca 15, 2025 5:16 pm
Yazmayı bilmediğiniz gibi, okumayı da bilmediğiniz bu yazıdan anlaşılıyor, forumda okur kişilerin nefesi var onlar bir insan bilgine, aralar virgül vesaire koymaz isen okurlarımızın nefesi yetmez. Bir şey olmak için öğretmen olmanızı gerektirecek durumda söz konusu değil.
Tamam serhat öndeş sen insanlari kötülemeyi bırakta konuya odaklan veya mesaj atmayi birak çünki senin noktalama kurallarınla ilgilenmiyorum madem yazmayi ve okumayı bilmeyen biriyle konuşma ihtiyacı neden duyuyorsun ki 1337 ekibine alımlar hala açıkmı ya ömer telliye yaz whatsaptann belki alır senide ekibe :) noktalama işaretlerine dikkat edersin ekibe girersen skillerini orada göster ben burada bir konuya görüş bildiriyorum

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Serhat Öndeş
İletişim:

CS 1.6 Sunucu İsmi

eronkatt yazdı: Çrş Oca 15, 2025 5:27 pm

Tamam serhat öndeş sen insanlari kötülemeyi bırakta konuya odaklan veya mesaj atmayi birak çünki senin noktalama kurallarınla ilgilenmiyorum madem yazmayi ve okumayı bilmeyen biriyle konuşma ihtiyacı neden duyuyorsun ki 1337 ekibine alımlar hala açıkmı ya ömer telliye yaz whatsaptann belki alır senide ekibe :) noktalama işaretlerine dikkat edersin ekibe girersen skillerini orada göster ben burada bir konuya görüş bildiriyorum
Görüşlerinle ilgili bir problemim yokta, konunun 1337 ile ne alakası var hala orasını anlamış değilim. Konuyu saptıran sizsiniz.
Belirtiğim gibi eğer sunucu isimle ilgili değişiklik konusunda zamanında dolandırılma vakası olmasından ötürü, firmalar bu tür kurallar getirdi. Bu kural sadece csdurağı için değil, daha önce hizmet aldığım sunucu içinde aynı şey var. Devir işlemlerinde para transferinde sonra adamı engelleyip ortada bırakılan çok oldu.

Yukardaki arkadaşında dediği gibi sabit klan her zaman daha sağlıklı, csdurağında eski klanlardan bir, cs3net, birde cs1 com kaldı, gerileri hemen hemen yeni klanlar.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

eronkatt
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

CS 1.6 Sunucu İsmi

Serhat Öndeş yazdı: Çrş Oca 15, 2025 5:36 pm
eronkatt yazdı: Çrş Oca 15, 2025 5:27 pm

Görüşlerinle ilgili bir problemim yokta, konunun 1337 ile ne alakası var hala orasını anlamış değilim. Konuyu saptıran sizsiniz.
Belirtiğim gibi eğer sunucu isimle ilgili değişiklik konusunda zamanında dolandırılma vakası olmasından ötürü, firmalar bu tür kurallar getirdi. Bu kural sadece csdurağı için değil, daha önce hizmet aldığım sunucu içinde aynı şey var. Devir işlemlerinde para transferinde sonra adamı engelleyip ortada bırakılan çok oldu.

Yukardaki arkadaşında dediği gibi sabit klan her zaman daha sağlıklı, csdurağında eski klanlardan bir, cs3net, birde cs1 com kaldı, gerileri hemen hemen yeni klanlar.
Ben görüşlerimi bildiriyorum ama siz konu dışında beni kötülemeye yargılamaya gelmiş gibisiniz tanımam etmem sizi beni kötüleme gibi bir durum sezersem veya yargı gibi davranırsanız bende size 1337 csd ekibine katılın derim konuyla alakalı şeyler yazın lütfen ilginizi çekiyorsa yoksa amacınız beni kötülemekse onu bilelim devir nedir yapmasınlar öyle illegal şeyler tabi paraları yanması gayet normal kiralamayı siteden yapması gerekiyor insanlar bilinçsiz +18 yaş altı reşit olmayan kitleyi kandırmışlar zamanında işte ama bu herkezin kısıtlanacagı anlamına gelmiyor sabit kitle olabilir sabit kitleninde el altı ticaret yaptigini biliyorum bütün serverlerin ts3 ortamlarinda bulundum şuan en temizim diyenide bu değirmenden geçti hepsinden haberim var ön ipyi dolduramayıp sabit satın alanlarda var onlarda gözümden kaçmıyor msn devri bitti nedir bu kulaktan kulaga server satmak ve kulaktan kulaga fiyat söylemek sahibi oldugum serveri sanal sunucu kurallarına uydugum halde kapanacak mı korkusuyla korkarak serveri yönetmek doldurmassan elinden alırım ha hani almıyolar diğer dolduramayanları sabit clan kitle diye 2 server veriyolar çoğu clana dolduramıyolar kaç clan var öyle csd server listesinde gayet açık çoğu sabit clanlar 2 server almış ama 1 ini bile sabit dolduramıyorlar ön ip işgalden başka birşey değil herşey ortada onlarınki neden kapanmıyorda sabitler çünki dimi

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli