Konsol açılmasını engellemek
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 2
Server kiraladık arkadaşlarımız ile oynuyoruz. Tüm hile engellemelerini kurduk ancak bazı arkadaşlar oyuna girer girmez bişeyler yazıyorlar konsola (hedef küçültmek, atışın dağılmasını engellemek vs.) bunlark bilmeyen arkadaşlar var grupta ve diğerlerinin bilmediği şey bana göre hile olmuş oluyor çünkü kill becerisini oldukça yükseltiyor.. Diğer arkadaşlarımız bundan rahatsız. Oyun içinde konsol açılmasını engellemek istiyoruz. Bunun için ne yapabiliriz?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5457
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Konsol açılmasını engellemeniz maalesef mümkün değildir.
Ek olarak konsolu açıp ekstra bir kaç ayar yapmak diğer oyunculara karşı sandığınız kadar bir avantaj sağlamayacaktır.
Sol menüde bulunan eklentiler kısmına girip sunucunuzda [ CSD Guard ] Alias Kontrol Edici açmanız yeterli olacaktır.
Arkadaş ortamında kalkıp birinin bilgisayarına ekstra hile vs indirip kullanacağını düşünmeyerek bunları söylüyorum
Ek olarak konsolu açıp ekstra bir kaç ayar yapmak diğer oyunculara karşı sandığınız kadar bir avantaj sağlamayacaktır.
Sol menüde bulunan eklentiler kısmına girip sunucunuzda [ CSD Guard ] Alias Kontrol Edici açmanız yeterli olacaktır.
Arkadaş ortamında kalkıp birinin bilgisayarına ekstra hile vs indirip kullanacağını düşünmeyerek bunları söylüyorum
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 2