zm lazer
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 1782
- Server Ip/DNS: x
- Clan İsmi: Mr.GaminG
zm lazer
paneldeki lazer eklentisinin parasını nasıl ayarlayabiliriz amx kodu nedir ? birde lazeri 2 tane kuruyor onu nasıl 3 yapabiliriz ?
@Taha Demirbaş
@PaZee
@Yek'-ta
@emirakpinar
@By.Dehset
@Taha Demirbaş
@PaZee
@Yek'-ta
@emirakpinar
@By.Dehset
Link: | |
Linklerini gizle |
-
zm lazer
öyle bir dosya yokxanderversiontwo yazdı:Cvar kodları olmalı herhangi bir siteden .smasını indirin indirdiginiz sma icerisinde icerisinde zaten cvar kodlarını goreceksiniz.realgaming yazdı:paneldeki lazer eklentisinin parasını nasıl ayarlayabiliriz amx kodu nedir ? birde lazeri 2 tane kuruyor onu nasıl 3 yapabiliriz ?
@Taha Demirbaş
@PaZee
@Yek'-ta
@emirakpinar
@By.Dehset
Olmadı ltm_cvars.cfg diye bir .cfg dosyası olması gerekli configs icerisinde orayada bir bakın.
Linklerini gizle |
-
zm lazer
bu hatayı alıyorum
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
zm lazer
Buyur dener misin?
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
zm lazer
Yukledigin dosya bende uyarisiz compile edildi.Sikinti sende sanirim
Linklerini gizle |
-
zm lazer
bu hatayı alıyorumColditz yazdı:Buyur dener misin?
Linklerini gizle |
-
zm lazer
ReHLDS olduğu için bazı komutlar güncellendi ve kabul etmiyor olması gerek.
Aslında warning in pek sorun çıkaracağını sanmıyorum ama çıkarabilirde bilemeyiz.
Buyur bunu dene. Bu satırı silip cstrike kütüphanesini kullandım. ReHlds de denedim bende sorunsuz compile etti.
Aslında warning in pek sorun çıkaracağını sanmıyorum ama çıkarabilirde bilemeyiz.
Buyur bunu dene. Bu satırı silip cstrike kütüphanesini kullandım. ReHlds de denedim bende sorunsuz compile etti.
Linklerini gizle |
-
zm lazer
çalıştı teşekkürlerColditz yazdı:ReHLDS olduğu için bazı komutlar güncellendi ve kabul etmiyor olması gerek.
Linklerini gizle |
-
zm lazer
selamun aleyküm arkadaslar benim bir sorunum var
dm serverime lazer kurmak istiyorum map suresi 40 dakika user 1 kere kurabilicek map suresince ama oldugunde lazer gitmicek
bu konuda yardımcı olurmuusnuz saygılarımla
dm serverime lazer kurmak istiyorum map suresi 40 dakika user 1 kere kurabilicek map suresince ama oldugunde lazer gitmicek
bu konuda yardımcı olurmuusnuz saygılarımla
Linklerini gizle |