Selamlar dosya kurulum hatası alıyorum
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 15
Selamlar, Bir plugin eklemek istiyorum sunucuya ancak ( amxmodx/scripting ) bu klasore ekledikten servere kur diyorum ve çalışmıyor plugin. Ancak normal ekleyince çalışıyor ancak normal eklersem bozuk çalışıyor ve istediğim etkiyi yaratmıyor. Çözümü varmıdır
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Eklenti kaynak kod scripting klasörüne yüklendi ancak derlenemedi.Eklenti kütüphaneleri yalnızca addons/amxmodx/scripting/include dizini içerisinde bulunabilir ( Böyle birşey diyor
Linklerini gizle |
-
Sorunu buldum arkadaşlar ( amxmodx/plugins ) Bu kısma 1 eklenti düşmüyor ve bu sebepten ötürü eklenti çalışamıyor sadece 1,2 komut çalışıyor ancak ana eklenti olmadan bunlar gereksiz kalıyor. Yardımcı olabilecek varmıdır plugins eklemek için
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
CSD panelindeki kütüphaneler dışında plugin kaynak kodunda bir kütüphane kullanılıyorsa, scripting/include içerisine atmanız gerekmekte. Attıktan sonra eklenti yükleme kısmından derleme yapmalısınız.Pabliyooxx yazdı: Çrş Haz 26, 2024 2:37 am Sorunu buldum arkadaşlar ( amxmodx/plugins ) Bu kısma 1 eklenti düşmüyor ve bu sebepten ötürü eklenti çalışamıyor sadece 1,2 komut çalışıyor ancak ana eklenti olmadan bunlar gereksiz kalıyor. Yardımcı olabilecek varmıdır plugins eklemek için
Linklerini gizle |