Şuan çalışıyorum csplugin sade 4.3ü kurdum oyunda 1 adım atıyorsun server çöküyor
attığımı kur ayrıyetten configs klasöründe zombieplague.cfg zombieplague.ini dosyalarının içeriğini sil indirdiğinle değiştir zp_zombieclasses.ini aç içini sil kaydet
Şuan çalışıyorum csplugin sade 4.3ü kurdum oyunda 1 adım atıyorsun server çöküyor
attığımı kur ayrıyetten configs klasöründe zombieplague.cfg zombieplague.ini dosyalarının içeriğini sil indirdiğinle değiştir zp_zombieclasses.ini aç içini sil kaydet
Tamamdır zaten .cfg
İniin içince extra itemleri kaldırıyorum ondan çökme vs yapmazmi tek swarm modu aktif bio tarzı gibi
LWZemrahbaba yazdı: Pzt Ağu 29, 2022 12:00 pm
Tamamdır zaten .cfg
İniin içince extra itemleri kaldırıyorum ondan çökme vs yapmazmi tek swarm modu aktif bio tarzı gibi
Zp50 kurulu olanlar dursun fark ettiyseniz ana mod mevcut isimlere bakarak eskilerini kapatınız silin ve 4.3 patched kurun sonra bütün txt/cfg/ini dosyalarını silin zp uyarlı olanları sonra o paketekini kurun yaptınız ve aynı hataysa aldıgınız hatadaki modelin adını degişip panele kurun. İni dende degişmeyi unutmayın ve hala devam ediyorsa büyük ihtimalle yanlış yaptınız zp50 anamodun kaldırdıgınıza emin olun
Tamamdır zaten .cfg
hatalı kurulum yapmadıysan yapmaz
mod calışmıyor burak ya bakarmısın serveri 0ladım kapat aç yaptım hiç biriyle oynamadın yükledim sea_dust2 acıyorum normal puba donuyor zm_ acıyorum 5.0ı kapattım tekrar pro tarzı oluyor nasıl yapıcam ya az kaldı 5.0a donucem server acamaıoyrum modu bıtırmeden cok ugrastırdı
zpfix5.sma
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
LWZemrahbaba yazdı: Pzt Ağu 29, 2022 12:31 pm
Tamamdır zaten .cfg
hatalı kurulum yapmadıysan yapmaz
mod calışmıyor burak ya bakarmısın serveri 0ladım kapat aç yaptım hiç biriyle oynamadın yükledim sea_dust2 acıyorum normal puba donuyor zm_ acıyorum 5.0ı kapattım tekrar pro tarzı oluyor nasıl yapıcam ya az kaldı 5.0a donucem server acamaıoyrum modu bıtırmeden cok ugrastırdı
zpfix5.sma
amxx plugins ten çıktı at bakalım mutlaka senin yaptığın bir hata vardır