Merhaba.
Arkadaşlar sizden küçük bir isteğim var sizi yormayacağını düşünüyorum. Saydan "/instagram" yazdığımız zaman kendi INSTAGRAM sayfama aktarmak istiyorum yönlendirme gibi düşünebiliriz bu konuda bana yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa memnun olurum...
Instagram Yonlendirme
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 229
- Server Ip/DNS: 213.238.173.83
- Clan İsmi: [xL GAMING]
Instagram Yonlendirme
Direkt olarak yönlendirme olmaz ancak bu şekilde olabilir, linki editlemeyi unutmayın;
Kod: Tümünü seç
/* Plugin generated by AMXX-Studio */
#pragma semicolon 1
#include <amxmodx>
public plugin_init() {
register_plugin("Instagram Yonlendirme", "Premium", "Fade");
register_clcmd("say /instagram", "@instagram");
set_task(120.0, "@instagramtask", 0, _, _, "b");
}
@instagram(id)
{
show_motd(id, "https://instagram.com/username", "Instagram'a Yonlendiriliyorsunuz");
}
@instagramtask() {client_print_color(0, 0, "^3Instagram'a ulasmak icin ^1'^4/instagram^1' yazabilirsiniz^3.");}
/* AMXX-Studio Notes - DO NOT MODIFY BELOW HERE
*{\\ rtf1\\ ansi\\ deff0{\\ fonttbl{\\ f0\\ fnil Tahoma;}}\n\\ viewkind4\\ uc1\\ pard\\ lang1055\\ f0\\ fs16 \n\\ par }
*/
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Instagram Yonlendirme
Direkt yönlendirme yapılamaması çok saçma arka planda internet sitesi açabilir miyiz peki yani Banner şeklinde değilde Chrome Bağlantılı falan?Fade yazdı: Cum Ağu 26, 2022 2:48 pm Direkt olarak yönlendirme olmaz ancak bu şekilde olabilir, linki editlemeyi unutmayın;Kod: Tümünü seç
/* Plugin generated by AMXX-Studio */ #pragma semicolon 1 #include <amxmodx> public plugin_init() { register_plugin("Instagram Yonlendirme", "Premium", "Fade"); register_clcmd("say /instagram", "@instagram"); set_task(120.0, "@instagramtask", 0, _, _, "b"); } @instagram(id) { show_motd(id, "https://instagram.com/username", "Instagram'a Yonlendiriliyorsunuz"); } @instagramtask() {client_print_color(0, 0, "^3Instagram'a ulasmak icin ^1'^4/instagram^1' yazabilirsiniz^3.");} /* AMXX-Studio Notes - DO NOT MODIFY BELOW HERE *{\\ rtf1\\ ansi\\ deff0{\\ fonttbl{\\ f0\\ fnil Tahoma;}}\n\\ viewkind4\\ uc1\\ pard\\ lang1055\\ f0\\ fs16 \n\\ par } */
Linklerini gizle |
Instagram Yonlendirme
Eklenti ile kişinin bilgisayarına müdahale edilemez, benim bildiğim tek yöntem bu şekilde motd olarak açılabilir sadece.
Linklerini gizle |
-
Instagram Yonlendirme
Anladım teşekkür ederim.Fade yazdı: Cum Ağu 26, 2022 5:03 pm Eklenti ile kişinin bilgisayarına müdahale edilemez, benim bildiğim tek yöntem bu şekilde motd olarak açılabilir sadece.
Linklerini gizle |