Yetkiye Girilmiyor
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 40
- Server Ip/DNS: 213.238.173.77
- Clan İsmi: Istiklal
Yetkiye Girilmiyor
Merhaba, sunucumu sıfırlamıştım kendime adminlik verdim fakat servere giriş hakkınız yok diyor, 3 kez adminliğimi sil yeniden yaz yaptım ve setinfo _pw belirledigimsifre olarak girdim olmadı 3 kez. Sebebi nedir?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yetkiye Girilmiyor
STEAMID'ne yetki yazıp girmeyi denedin mi?sehzadepropub yazdı: Cmt Tem 02, 2022 3:22 am Merhaba, sunucumu sıfırlamıştım kendime adminlik verdim fakat servere giriş hakkınız yok diyor, 3 kez adminliğimi sil yeniden yaz yaptım ve setinfo _pw belirledigimsifre olarak girdim olmadı 3 kez. Sebebi nedir?
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 40
- Server Ip/DNS: 213.238.173.77
- Clan İsmi: Istiklal
Yetkiye Girilmiyor
Evet hocam, yine olmuyor giriş hakkınız yok diyor, Zombie Escape mod kurmuştum ondan kaynaklı olabilir diye paneli sıfırlamak zorunda kaldım test edeceğim ondan dolayı mı diyeyaprraktestsfv yazdı: Cmt Tem 02, 2022 3:28 amSTEAMID'ne yetki yazıp girmeyi denedin mi?sehzadepropub yazdı: Cmt Tem 02, 2022 3:22 am Merhaba, sunucumu sıfırlamıştım kendime adminlik verdim fakat servere giriş hakkınız yok diyor, 3 kez adminliğimi sil yeniden yaz yaptım ve setinfo _pw belirledigimsifre olarak girdim olmadı 3 kez. Sebebi nedir?
Linklerini gizle |