Paneller de sorun mu var ?
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 25
Yüklediğimiz eklentiler sunucu iletişim hatası verip duruyor f5 yapınca yüklenmiş gözüküyor fakat .amxx uzantıları panelde olmuyor.
Kaç saatir aynı problem yaşanıyor ne zaman düzelir.
Link: | |
Linklerini gizle |
Bilgilendirdim kısa süre içerisinde kontrol edilecektir.
Linklerini gizle |
-
-
-
Yönetici - Mesajlar: 5457
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Herhangi bir sorun bulunmuyor, scripting/include klasöründeki tüm inc dosyalarını silin, eklenti derlerken inc dosyası eksik dediği zaman, eksik olanı yükleyin.
Linklerini gizle |
-
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.53
- Clan İsmi: Alchemy
bu sorun bendede var dostum tamamen internetinden kaynaklanıyor türknet kullanıyorsun galiba ? modeme bağlı olan cihazlardan derleyemiyorum fakat onun dışındaki internet ağlarında derleme yapabiliyorum modemini hard resetlemeni öneririm. (AMA BU SORUN CSD'DENMİ KAYNAKLIDIR ONU BİLEMEM TABİ)MuhammetBLT yazdı: Sal Nis 19, 2022 10:11 pm Yüklediğimiz eklentiler sunucu iletişim hatası verip duruyor f5 yapınca yüklenmiş gözüküyor fakat .amxx uzantıları panelde olmuyor.
Linklerini gizle |
-
Türk Telekom kullanıyorumEmirGuler yazdı: Çrş Nis 20, 2022 12:04 pmbu sorun bendede var dostum tamamen internetinden kaynaklanıyor türknet kullanıyorsun galiba ? modeme bağlı olan cihazlardan derleyemiyorum fakat onun dışındaki internet ağlarında derleme yapabiliyorum modemini hard resetlemeni öneririm. (AMA BU SORUN CSD'DENMİ KAYNAKLIDIR ONU BİLEMEM TABİ)MuhammetBLT yazdı: Sal Nis 19, 2022 10:11 pm Yüklediğimiz eklentiler sunucu iletişim hatası verip duruyor f5 yapınca yüklenmiş gözüküyor fakat .amxx uzantıları panelde olmuyor.
Dün telefondan da derledim olmamıştı
Gece pc de denemiştim hata vermiyodu şuan işteyim telefondan derlemeye çalıştım derlendi.
Klan arkadaşlarımı bekliyorum inc leri yüklemesi için
Olmazsa yine yazarım buraya
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.53
- Clan İsmi: Alchemy
dediğim gibi modeme bağlı olmayan internet ağından derle. Ama bu sorun sadece bende var diye biliyordum onu öğrendiğim iyi olduMuhammetBLT yazdı: Çrş Nis 20, 2022 12:06 pmTürk Telekom kullanıyorumEmirGuler yazdı: Çrş Nis 20, 2022 12:04 pmbu sorun bendede var dostum tamamen internetinden kaynaklanıyor türknet kullanıyorsun galiba ? modeme bağlı olan cihazlardan derleyemiyorum fakat onun dışındaki internet ağlarında derleme yapabiliyorum modemini hard resetlemeni öneririm. (AMA BU SORUN CSD'DENMİ KAYNAKLIDIR ONU BİLEMEM TABİ)MuhammetBLT yazdı: Sal Nis 19, 2022 10:11 pm Yüklediğimiz eklentiler sunucu iletişim hatası verip duruyor f5 yapınca yüklenmiş gözüküyor fakat .amxx uzantıları panelde olmuyor.
Dün telefondan da derledim olmamıştı
Gece pc de denemiştim hata vermiyodu şuan işteyim telefondan derlemeye çalıştım derlendi.
Klan arkadaşlarımı bekliyorum inc leri yüklemesi için
Olmazsa yine yazarım buraya

Linklerini gizle |
-