insertmakinemendu.sma
Merhaba, bu eklentiyi jalbreakte sadece CT takımı kullanabilsin şeklinde yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden çok teşekkürler.Eklenti sadece CT kullanabilsin yardım lütfen
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 23
Eklenti sadece CT kullanabilsin yardım lütfen
Merhaba, bu eklentiyi jalbreakte sadece CT takımı kullanabilsin şeklinde yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden çok teşekkürler.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Çok teşekkürler Hocam, elinize,bilginize sağlık.
Linklerini gizle |
Konu başlığına yardım lütfen yazmayınız. Konu başlıkları konu içeriğinin özeti olacak şekilde açılmalıdır.
announces/forum-kurallari-t126.html
Kod: Tümünü seç
Konu başlıkları konu içeriğinin özeti olacak şekilde açılmalıdır. Yardım,bakarmısınız,acil, eklenticiler baksın tarzı konular açılması yasaklanmıştır.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Teşekkürler dikkat edeyim hocamFatih ~ EjderYa yazdı: Cmt Mar 12, 2022 12:53 pm Konu başlığına yardım lütfen yazmayınız. Konu başlıkları konu içeriğinin özeti olacak şekilde açılmalıdır.
Kod: Tümünü seç
Konu başlıkları konu içeriğinin özeti olacak şekilde açılmalıdır. Yardım,bakarmısınız,acil, eklenticiler baksın tarzı konular açılması yasaklanmıştır.
Linklerini gizle |