Ne olursa olsun arkadaş ücretli bir şekilde modu kuracağını belirtip daha sonrasında csdurağı bünyesinde bulunan bir sunucuya zarar vermiş.suat0424 yazdı: Pzt Mar 07, 2022 2:12 am şahsi düşüncem tanımadığın bir insana neden model plugin yaptırırsın ki güvenebileceğin bir çok forum sitesi ve bir çok pluginci var bunu elinin tersiyle yazsan bile bulursun kendi hatanın sonucunu başkalarına yansıtman aşırı saçma tamam adam kandırmış olabilir ama bunun riski sana aittir başkasına değil
cs 1.6 kendi kendine map değişiyor rocket atılıyor ve quitleniyor
Moderatör: Moderatörler
-
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 43
dostum çok para istediler biliyorum dediğinde haklısın ama biz beceremedik buda dediki ben yaparım size multipower dark professionalın modunu kurarım dedi bzide fiyat uygundu tamam dedik sonrası malumsuat0424 yazdı: Pzt Mar 07, 2022 2:12 am şahsi düşüncem tanımadığın bir insana neden model plugin yaptırırsın ki güvenebileceğin bir çok forum sitesi ve bir çok pluginci var bunu elinin tersiyle yazsan bile bulursun kendi hatanın sonucunu başkalarına yansıtman aşırı saçma tamam adam kandırmış olabilir ama bunun riski sana aittir başkasına değil
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 43
Arkadaşla Aramzdaki Sorunu Hallettik İlgilenen Herkes İçin Teşekkürler Uzatmanın manası yok aramızda sorun kalmadı
Linklerini gizle |
-
Sorunu halletmenize sevindim ancak dediğim gibi bir dahakine lütfen daha dikkatli olun elimden birşey gelirsede plugin konusunda karşılıklı anlaşmalar ile model plugin ve sayre konularda yardımcı olabilirim sunucunuzda başarılar dilerim
SuaTT#5071 arkadaşlık yollayabilirsin
SuaTT#5071 arkadaşlık yollayabilirsin
Linklerini gizle |