deathmatch market
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 50
- Server Ip/DNS: 213.238.173.74
- Clan İsmi: ~ `azTec’s ~
deathmatch market
Merhaba, bu attığım sma'da kill başına 1 TL veriyor ancak ben bunu 5 TL yapmak istiyorum. Kill başına TL yazan yere 5 yazsam da yine de 1 veriyor. Bunu düzeltebilir misiniz ?
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
deathmatch market
Panelden amxmodx ayarlarını açıp en alta "amx_cvar KillBasinaTL 5" yazın.
Linklerini gizle |
-
deathmatch market
çok teşekkür ederim. peki bunu bir harfe atama şansımız var mıdır ?Emrullah AKTAŞ yazdı: Pzr Şub 27, 2022 12:50 pm Panelden amxmodx ayarlarını açıp en alta "amx_cvar KillBasinaTL 5" yazın.
Linklerini gizle |
deathmatch market
Harf derken, tam olarak ne demek istediğinizi anlayamadım.doomday yazdı: Pzr Şub 27, 2022 1:08 pmçok teşekkür ederim. peki bunu bir harfe atama şansımız var mıdır ?Emrullah AKTAŞ yazdı: Pzr Şub 27, 2022 12:50 pm Panelden amxmodx ayarlarını açıp en alta "amx_cvar KillBasinaTL 5" yazın.
Linklerini gizle |
-
deathmatch market
Atıyorum ''N'' harfine basınca direkt market açılsın. Yapılabilir mi ?Emrullah AKTAŞ yazdı: Pzr Şub 27, 2022 1:22 pmHarf derken, tam olarak ne demek istediğinizi anlayamadım.doomday yazdı: Pzr Şub 27, 2022 1:08 pmçok teşekkür ederim. peki bunu bir harfe atama şansımız var mıdır ?Emrullah AKTAŞ yazdı: Pzr Şub 27, 2022 12:50 pm Panelden amxmodx ayarlarını açıp en alta "amx_cvar KillBasinaTL 5" yazın.
Linklerini gizle |
deathmatch market
Şu an zaten "N" tuşuyla menü açılacak şekilde ayarlanmış.
Eğer "N" tuşuna bastığınızda açılmıyorsa default bind bozulduğu için açılmıyordur.
Konsolunuzu açıp "bind n nightvision" yazarsanız düzelecektir. (Bu default halidir yani her oyuncunun tek tek yapmasına gerek yoktur)
Eğer "N" tuşuna bastığınızda açılmıyorsa default bind bozulduğu için açılmıyordur.
Konsolunuzu açıp "bind n nightvision" yazarsanız düzelecektir. (Bu default halidir yani her oyuncunun tek tek yapmasına gerek yoktur)
Linklerini gizle |
-
deathmatch market
teşekkür ederim. konu çözülmüştür.Emrullah AKTAŞ yazdı: Pzr Şub 27, 2022 1:28 pm Şu an zaten "N" tuşuyla menü açılacak şekilde ayarlanmış.
Linklerini gizle |