Merhaba Farklı Bir Forumda Modun v.3.0 Olarak Buldum Ve Kurmaya Başladım Csd Panele Fakat Chat_Message.sma Eklenti kaynak kod scripting klasörüne yüklendi ancak derlenemedi.Eklenti içeriğinde yasaklı kod(lar) mevcut
Gibi Bazı Smalarda Hatalar Almaya Başladım O Yüzden Modu Kuramadım Bu Yasaklı Kodu Nasıl Çözerim?
Örnek Olarak Bir Eklenti Göndereceğim.
Pubg Mod yasaklı kod hatası.
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 69
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Cs.teknoklan.com
- Clan İsmi: TeknoKlan
- İletişim:
Merhabalar , Serverim İçin Pubg Modu Kuruyorum Fakat .Sma Dosyalarını Kurarken Yasaklı Kod Hatası Alıyorum.
announces/forum-kurallari-t126.html
konu başlığınız uygunsuz olduğu için forum kurallarina bir göz atarsanız daha iyi olur.(Konu güncellendi)
konu başlığınız uygunsuz olduğu için forum kurallarina bir göz atarsanız daha iyi olur.(Konu güncellendi)
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Cs.teknoklan.com
- Clan İsmi: TeknoKlan
- İletişim:
Eklentiyi incelediğimde bir şey göremedim fakat, 8. satırdaki XXX GaminG yazısı panelde yasaklı olabilir oraya kendi klan adınızı yazınız.(Bazı kelimeler, bazı kodlar panelden geçmezler.)
Linklerini gizle |
-
deniyeceğim.PaZee yazdı: Cum Şub 18, 2022 10:20 pm Eklentiyi incelediğimde bir şey göremedim fakat, 8. satırdaki XXX GaminG yazısı panelde yasaklı olabilir oraya kendi klan adınızı yazınız.(Bazı kelimeler, bazı kodlar panelden geçmezler.)
Linklerini gizle |
-
Hocam 8. satırdaki Bi Reklamı Kendi Sw Adımı Yaptım Ve Plugin Adını afk_slay olarak değiştirdim ve normal olarak geçti paneldenPaZee yazdı: Cum Şub 18, 2022 10:20 pm Eklentiyi incelediğimde bir şey göremedim fakat, 8. satırdaki XXX GaminG yazısı panelde yasaklı olabilir oraya kendi klan adınızı yazınız.(Bazı kelimeler, bazı kodlar panelden geçmezler.)
Linklerini gizle |
-
Merhabalar , Serverim İçin Pubg Modu Kuruyorum Fakat .Sma Dosyalarını Kurarken Yasaklı Kod Hatası Alıyorum.
Hocam Kusura Bakmayın İlk Defa Konu Açıyorum DaPaZee yazdı: Cum Şub 18, 2022 10:18 pm announces/forum-kurallari-t126.html

Linklerini gizle |