Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Pubg Mod yasaklı kod hatası.

Eklenti sorunlarınız ve özel eklenti istekleriniz

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
furkanarda

Mesaj gönderen furkanarda »

Merhaba Farklı Bir Forumda Modun v.3.0 Olarak Buldum Ve Kurmaya Başladım Csd Panele Fakat Chat_Message.sma Eklenti kaynak kod scripting klasörüne yüklendi ancak derlenemedi.Eklenti içeriğinde yasaklı kod(lar) mevcut

Gibi Bazı Smalarda Hatalar Almaya Başladım O Yüzden Modu Kuramadım Bu Yasaklı Kodu Nasıl Çözerim?

Örnek Olarak Bir Eklenti Göndereceğim.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

PaZee
Server Ip/DNS: Cs.teknoklan.com
Clan İsmi: TeknoKlan
İletişim:

Merhabalar , Serverim İçin Pubg Modu Kuruyorum Fakat .Sma Dosyalarını Kurarken Yasaklı Kod Hatası Alıyorum.

Mesaj gönderen PaZee »

announces/forum-kurallari-t126.html

konu başlığınız uygunsuz olduğu için forum kurallarina bir göz atarsanız daha iyi olur.(Konu güncellendi)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

PaZee
Server Ip/DNS: Cs.teknoklan.com
Clan İsmi: TeknoKlan
İletişim:

Mesaj gönderen PaZee »

Eklentiyi incelediğimde bir şey göremedim fakat, 8. satırdaki XXX GaminG yazısı panelde yasaklı olabilir oraya kendi klan adınızı yazınız.(Bazı kelimeler, bazı kodlar panelden geçmezler.)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
furkanarda

PaZee yazdı: Cum Şub 18, 2022 10:20 pm Eklentiyi incelediğimde bir şey göremedim fakat, 8. satırdaki XXX GaminG yazısı panelde yasaklı olabilir oraya kendi klan adınızı yazınız.(Bazı kelimeler, bazı kodlar panelden geçmezler.)
deniyeceğim.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
furkanarda

PaZee yazdı: Cum Şub 18, 2022 10:20 pm Eklentiyi incelediğimde bir şey göremedim fakat, 8. satırdaki XXX GaminG yazısı panelde yasaklı olabilir oraya kendi klan adınızı yazınız.(Bazı kelimeler, bazı kodlar panelden geçmezler.)
Hocam 8. satırdaki Bi Reklamı Kendi Sw Adımı Yaptım Ve Plugin Adını afk_slay olarak değiştirdim ve normal olarak geçti panelden

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
furkanarda

Merhabalar , Serverim İçin Pubg Modu Kuruyorum Fakat .Sma Dosyalarını Kurarken Yasaklı Kod Hatası Alıyorum.

PaZee yazdı: Cum Şub 18, 2022 10:18 pm announces/forum-kurallari-t126.html

konu başlığınız uygunsuz olduğu için forum kurallarina bir göz atarsanız daha iyi olur.(Konu güncellendi)
Hocam Kusura Bakmayın İlk Defa Konu Açıyorum Da :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala