Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

TeamAdvantage Csduragin'da nasıl çalıştırılır

Eklenti sorunlarınız ve özel eklenti istekleriniz

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
cazi53

Mesaj gönderen cazi53 »

Arkadaşlar bu eklentiyi https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=295362 csd de nasıl çalıştırabiliriz. cromchat.inc den dolayı mı acaba sıkıntı yaşıyorum . Eklentiyi yükleyince sunucu iletişim hatası alıyorum. Server a kur diyorum. Debug çıktısı da şu şekilde.

Kod: Tümünü seç

L 01/28/2022 - 22:30:16: Start of error session.
L 01/28/2022 - 22:30:16: Info (map "fy_iceworld16") (file "addons/amxmodx/logs/error_20220128.log")
L 01/28/2022 - 22:30:16: [AMXX] Plugin file open error (plugin "crx_team_advantage.amxx")

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
cazi53

Mesaj gönderen cazi53 »

+Güncel

@Taha Demirbaş yardımcı olur musunuz ? Eskiden şu kod bu kod diye compile ederken uyarırdı şimdi direkt sunucu ile bağlantı kurulamadı yazısı çıkartıyor.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

heaveNN
Clan İsmi: RedDawn

Mesaj gönderen heaveNN »

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
cazi53

Mesaj gönderen cazi53 »

heaveNN yazdı: Çrş Şub 02, 2022 1:40 pm eklentiler-pluginler/moral-odulu-t48266.html
Sağol cevabın için kardeşim. De bu eklentinin çalışma mantığı daha farklı.
Takımlardan biri üst üste kayıplarda katlanarak veriyor. .ini dosyasından miktar ayarlanabiliyor. Mesela 2 el üst üste kaybetti 1k, 3. el de kaybetti 2k. 4. el de kaybetti 4k.
Ama attığın eklenti de sadece ara farkı baz alıyor. Umarım anlatabilmişimdir.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

heaveNN
Clan İsmi: RedDawn

Mesaj gönderen heaveNN »

4. satırdan tagı değiştir, MoralOdulu.ini'yi configs'in içine at. Eklentiyi Denemedim.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
cazi53

Mesaj gönderen cazi53 »

heaveNN yazdı: Çrş Şub 02, 2022 2:29 pm 4. satırdan tagı değiştir, MoralOdulu.ini'yi configs'in içine at. Eklentiyi Denemedim.

Bu panelle olacak iş değil. İnsanı soğutuyor her şeyden. Full böyle, şimdi sıfırlayıp kapat aç yapıp sadece verdiğin eklentiyi denemek için yaptım bu saçma hatayı alıyorum. Eskisi gibi deseki şu bu satırda hata var bilmem ne, ona göre uğraşılır yapılır veya yapılmaz . Neyse kardeşim çok sağol, daha da zahmet etmene gerek yok boşver bütün hevesim kaçtı zaten. Hiç bişey yükleyemiyoruz arkadaş. Fişek gibi güncel eklentiler modüller var. Hayır modüllere zaten direkt boykot. Biz daha basitinden eklentiler de böyle patates oluyoruz. Güvenlikten doalyı böyle böyle yapıyoruz diyorlar. Yapan adam her türlü yapıyor kendisi de söyledi bunu zaten. Mesela .so uzantılı dosya yükleyemiyoruz . Ama buna rağmen bu engeli aşıp yükleyenler oldu demişti Ömer telli. Demekki yapan her türlü yapıyor.

Ne biliiym abi en basitinden Öneri Görüşleriniz gibi ne güzel başlık var. Hangisi hayata geçirilmiş acaba gerçekten merak ediyorum. En basitinden bi banlamayla gaglama oalyına bile çözüm üretilmedi daha. Adama mikrofon gagı işlemiyor mesela. Ban atıyorsun kicklemişsin gibi geri geliyor . Neyse konu konuyu açtı. Sağol tekrardan.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala