Hız sınırlaması
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 32
Hız sınırlaması
Merhaba oyuncular bunny yaparak çok yüksek hızlara ulaşıyorlar ben bunu sınırlamak istiyorum örnek maksimum 1000 hız yapabilsin bunu ayarlıyabileyim mümkünmüdür ?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Hız sınırlaması
Kod: Tümünü seç
#pragma semicolon 1
#include <amxmodx>
#include <reapi>
const Float:maxspeed=1000.0;
new Float:g_velocity[MAX_CLIENTS+1][3],Float:g_verticvelo[MAX_CLIENTS+1],Float:g_speed[MAX_CLIENTS+1];
public plugin_init(){
register_plugin
(
.plugin_name = "Speed Check",
.version = "0.1",
.author = "Aconyonn"
);
RegisterHookChain(RG_CBasePlayer_Spawn,"@rSpawn",.post=true);
RegisterHookChain(RG_CBasePlayer_Killed,"@rKilled",.post=true);
}
public client_disconnected(id){
remove_task(id);
}
@rSpawn(const this){
set_task(2.0,"@checkspeed",this,.flags="b");
}
@rKilled(const this, pevAttacker, iGib){
#pragma unused pevAttacker,iGib
remove_task(this);
}
@checkspeed(const id){
get_entvar(id,var_velocity,g_velocity[id]);
g_verticvelo[id]=g_velocity[id][2];
g_velocity[id][2]=0.0;
g_speed[id]=vector_length(g_velocity[id]);
if(g_speed[id]>maxspeed){
client_print(id,print_center,"Ulasabilecegin max hiz degeri [%.2f] | Senin hizin: %.2f",maxspeed,g_speed[id]);
g_velocity[id][0]=g_velocity[id][0]*(maxspeed/g_speed[id]);
g_velocity[id][1]=g_velocity[id][1]*(maxspeed/g_speed[id]);
g_velocity[id][2]=g_verticvelo[id];
set_entvar(id,var_velocity,g_velocity[id]);
}
}
ilgili konuda sizleri görmüştüm o yüzden sizleri etiketledim.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: IMMORTAL Gaming
- İletişim:
Hız sınırlaması
Bu eklentiyi nerden buldun bilmiyorum ama oyuncuya sadece hız uyarısı veriyor.laviva yazdı: Cmt Oca 15, 2022 9:46 pmBu plugini gördüm fakat sağlıklımıdır ?Kod: Tümünü seç
#pragma semicolon 1 #include <amxmodx> #include <reapi> const Float:maxspeed=1000.0; new Float:g_velocity[MAX_CLIENTS+1][3],Float:g_verticvelo[MAX_CLIENTS+1],Float:g_speed[MAX_CLIENTS+1]; public plugin_init(){ register_plugin ( .plugin_name = "Speed Check", .version = "0.1", .author = "Aconyonn" ); RegisterHookChain(RG_CBasePlayer_Spawn,"@rSpawn",.post=true); RegisterHookChain(RG_CBasePlayer_Killed,"@rKilled",.post=true); } public client_disconnected(id){ remove_task(id); } @rSpawn(const this){ set_task(2.0,"@checkspeed",this,.flags="b"); } @rKilled(const this, pevAttacker, iGib){ #pragma unused pevAttacker,iGib remove_task(this); } @checkspeed(const id){ get_entvar(id,var_velocity,g_velocity[id]); g_verticvelo[id]=g_velocity[id][2]; g_velocity[id][2]=0.0; g_speed[id]=vector_length(g_velocity[id]); if(g_speed[id]>maxspeed){ client_print(id,print_center,"Ulasabilecegin max hiz degeri [%.2f] | Senin hizin: %.2f",maxspeed,g_speed[id]); g_velocity[id][0]=g_velocity[id][0]*(maxspeed/g_speed[id]); g_velocity[id][1]=g_velocity[id][1]*(maxspeed/g_speed[id]); g_velocity[id][2]=g_verticvelo[id]; set_entvar(id,var_velocity,g_velocity[id]); } }
Linklerini gizle |
-
Hız sınırlaması
Hayır yavaşlıyor sınırı geçinceGozyasi` yazdı: Cmt Oca 15, 2022 10:15 pmBu eklentiyi nerden buldun bilmiyorum ama oyuncuya sadece hız uyarısı veriyor.laviva yazdı: Cmt Oca 15, 2022 9:46 pmBu plugini gördüm fakat sağlıklımıdır ?Kod: Tümünü seç
#pragma semicolon 1 #include <amxmodx> #include <reapi> const Float:maxspeed=1000.0; new Float:g_velocity[MAX_CLIENTS+1][3],Float:g_verticvelo[MAX_CLIENTS+1],Float:g_speed[MAX_CLIENTS+1]; public plugin_init(){ register_plugin ( .plugin_name = "Speed Check", .version = "0.1", .author = "Aconyonn" ); RegisterHookChain(RG_CBasePlayer_Spawn,"@rSpawn",.post=true); RegisterHookChain(RG_CBasePlayer_Killed,"@rKilled",.post=true); } public client_disconnected(id){ remove_task(id); } @rSpawn(const this){ set_task(2.0,"@checkspeed",this,.flags="b"); } @rKilled(const this, pevAttacker, iGib){ #pragma unused pevAttacker,iGib remove_task(this); } @checkspeed(const id){ get_entvar(id,var_velocity,g_velocity[id]); g_verticvelo[id]=g_velocity[id][2]; g_velocity[id][2]=0.0; g_speed[id]=vector_length(g_velocity[id]); if(g_speed[id]>maxspeed){ client_print(id,print_center,"Ulasabilecegin max hiz degeri [%.2f] | Senin hizin: %.2f",maxspeed,g_speed[id]); g_velocity[id][0]=g_velocity[id][0]*(maxspeed/g_speed[id]); g_velocity[id][1]=g_velocity[id][1]*(maxspeed/g_speed[id]); g_velocity[id][2]=g_verticvelo[id]; set_entvar(id,var_velocity,g_velocity[id]); } }
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Hız sınırlaması
Denedim. Buna benzer bi eklenti bende arıyorum şu sıralar.laviva yazdı: Cmt Oca 15, 2022 10:38 pmHayır yavaşlıyor sınırı geçinceGozyasi` yazdı: Cmt Oca 15, 2022 10:15 pmBu eklentiyi nerden buldun bilmiyorum ama oyuncuya sadece hız uyarısı veriyor.laviva yazdı: Cmt Oca 15, 2022 9:46 pmBu plugini gördüm fakat sağlıklımıdır ?Kod: Tümünü seç
Linklerini gizle |
-
-
- İletişim:
Hız sınırlaması
Amaç oyuncunun aşırı hızlanmasını engellemek değil mi? Öyleyse bu eklenti işe yaramıyor.
Linklerini gizle |
-
Hız sınırlaması
Belirlenen değer 1000 ise oyunucu 1000-1050 arasında tutuyor ve çalışıyor.
Linklerini gizle |
Hız sınırlaması
44. satırdaki kısmında 70 sayısı bir hızı temsil etmektedir.
70 sayısı şu an biraz bunny yapsa etki ediyor olması lazım.
Kendiniz sayısı arttırıp azaltarak ideal değeri bulabilirsiniz.
Kod: Tümünü seç
if(detect_id > 70 && entity_get_int(id, EV_INT_button) & IN_JUMP)
70 sayısı şu an biraz bunny yapsa etki ediyor olması lazım.
Kendiniz sayısı arttırıp azaltarak ideal değeri bulabilirsiniz.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |