Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Deathmatch market plugini tuşa atama

Eklenti sorunlarınız ve özel eklenti istekleriniz

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

ulyoS

Mesaj gönderen ulyoS »

OPC Line yazdı: Pzr Nis 05, 2020 1:27 am şunuda söyleyim arkadaş ilk başta market pluginini vermemişti benimde aklıma gelmedi içine eklemek. zaten konuyu düzenlemiş görebilirsiniz sonradan sma eklemiş bende forumdaki bind pluginini isteğine göre düzenleyip attım. Eksiğim varsa affola uyarın için teşekkürler. Düzeltilmiş halini atarsan arkadaş faydalansın. kafam kazan oldu bugünlük sanırım bu kadar pc yeter :D :D :D
Ne demek, uyarmak ne haddime. Burada senden öğreneceğim bir çok şey olduğuna eminim, senin de benden. Yardımlaştıkça güzelleşecek her şey. Tartışmayı yokuşa sürmediğin ve illede ben demediğin için ben teşekkür ederim. Üzgünüm ayrıca göremedim kusura bakmayın..

Konu Sahibi Dostum şu şekilde ek bir eklenti eklemeye gerek kalmadan halledebiliriz ;

Kod: Tümünü seç

register_concmd("nightvision", "kill_market_menu")
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

OPC Line
Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
Clan İsmi: *YouKnowMyName*

Mesaj gönderen OPC Line »

ulyoS yazdı: Pzr Nis 05, 2020 1:31 am
OPC Line yazdı: Pzr Nis 05, 2020 1:27 am şunuda söyleyim arkadaş ilk başta market pluginini vermemişti benimde aklıma gelmedi içine eklemek. zaten konuyu düzenlemiş görebilirsiniz sonradan sma eklemiş bende forumdaki bind pluginini isteğine göre düzenleyip attım. Eksiğim varsa affola uyarın için teşekkürler. Düzeltilmiş halini atarsan arkadaş faydalansın. kafam kazan oldu bugünlük sanırım bu kadar pc yeter :D :D :D
Ne demek, uyarmak ne haddime. Burada senden öğreneceğim bir çok şey olduğuna eminim, senin de benden. Yardımlaştıkça güzelleşecek her şey. Tartışmayı yokuşa sürmediğin ve illede ben demediğin için ben teşekkür ederim. Üzgünüm ayrıca göremedim kusura bakmayın..

Konu Sahibi Dostum şu şekilde ek bir eklenti eklemeye gerek kalmadan halledebiliriz ;

Kod: Tümünü seç

register_concmd("nightvision", "kill_market_menu")
Birbirimizden çok şey öğreniriz ilerleyen zamanlarda inşAllah. Hayırlı geceler dostum

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
qiresunle28

Mesaj gönderen qiresunle28 »

tam olarak ne yapacağım lütfen yardımcı olurmusunuz ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

Mesaj gönderen ulyoS »

qiresunle28 yazdı: Pzr Nis 05, 2020 11:23 am tam olarak ne yapacağım lütfen yardımcı olurmusunuz ?
Attığım son eklentiyi indireceksin kuracaksın, kill marketi deaktif bırakıp bu kill marketi aktifleştireceksin

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

berhanbey_

Mesaj gönderen berhanbey_ »

selamun Aleykum arkadaslar bu market menuyu (N) tusuna atamak istiyorum yardımcı olurmusunuz rica etsem
dm.market.sma
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

orucoglukayra
İletişim:

Mesaj gönderen orucoglukayra »

berhanbey_ yazdı: Pzt Kas 22, 2021 12:13 pm selamun Aleykum arkadaslar bu market menuyu (N) tusuna atamak istiyorum yardımcı olurmusunuz rica etsem
dm.market.sma
Zaten o şekilde ayarlı.
Sizde çalışması için konsola "bind n nightvision" yazmalısın.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala