Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Steam Konsol Yazılarını Renklendirme

Eklenti sorunlarınız ve özel eklenti istekleriniz

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
seating

Mesaj gönderen seating »

Merhaba Bir Arkadaşımda Gördüm Consolu Bu Şekilde Renkli Yapmış Sordum Ancak Nasıl Yaptığını Hatırlamıyor İnternetten de Araştırdım Herhangi Bir Sonuca Varamadım Bilen Varsa Yardımcı Olabilir mi ?

Resim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Xau
Server Ip/DNS: 213.238.173.12
Clan İsmi: Nostalji Gamers
İletişim:

Mesaj gönderen Xau »

GSClient kullanıyor dur arkadaşın. Bu clienti Steam gibi kullanabiliyorsun. Normaline göre artı yönleride çok tavsiye ederim bizzat kendim kullanıyorum.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
seating

Mesaj gönderen seating »

Xau yazdı: Pzr Kas 21, 2021 12:42 pm GSClient kullanıyor dur arkadaşın. Bu clienti Steam gibi kullanabiliyorsun. Normaline göre artı yönleride çok tavsiye ederim bizzat kendim kullanıyorum.
Steam Cracki kullandığını söyledi GSclient değil ama baktım ayarlar menüsü falan orjinal Steam ayarların da GSClientte hafif değişiklikler var Bir Artısı da Türkçe Karakterler Çok Güzel Düzgün Şekilde Çıkarıyor Normal Steam Kullanıyorum bende bile öyle atmıyor :(

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ByBuLuT ☪
Clan İsmi: -
İletişim:

Mesaj gönderen ByBuLuT ☪ »

Gsclienti ister steam ister nonsteam olarak kullanabiliyorsun. Gsclient haricinde googla "Steam Cs 1.6 İndir Son Sürüm [Build 8684]" olarak aratırsan bi forumda renkli konsollu güncel dosyalı bir cs client var ona da bakabilirsin.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala