NetAdapter Repair All In One 1.2 İndirin ve yönetici olarak acın seceneklerin hepsini seçin ve advenced repair tıklayın
restart uyarısı gelene kadar bekleyin sonra bilgisayarı yeniden basladın sonra girmeyi deneyin. iyi forumlar.
Bende türknet kullanıcısıyım tek csduragi değil "youtube,google,facebook,vb." çok yavaş bağlantı alıyorum lakin ping, download ve uploadımda bir problem yok
FatihBey21512 yazdı: Sal Kas 09, 2021 7:01 pm
Bende türknet kullanıcısıyım tek csduragi değil "youtube,google,facebook,vb." çok yavaş bağlantı alıyorum lakin ping, download ve uploadımda bir problem yok
Senin gene iyi benim gün içinde wi-fi bağlanmada bile sorun yaşadığım zamanlar oluyor pc de gene ara kablo ile iş görüyor ama telde çok zor
Senin gene iyi benim gün içinde wi-fi bağlanmada bile sorun yaşadığım zamanlar oluyor pc de gene ara kablo ile iş görüyor ama telde çok zor
Sen telekomu ne ara bıraktın özcan
Kanka evde hala telekom belasını çekiyoruz, türknet ofisin interneti iyidir dedik aldık elimizi attığımız her yer kuruyor mübarek maşallah dediğimiz 3 gün yaşamıyor inşallah düzelir ne diyim