oNeTaP DeathMatch 213.238.173.73 & cs73.csduragi.com Discord Adresi:https://discorg.gg/eqwkUf5Aec Yönetim ve Adminlik alımları mevcut!
GENEL TANITIM 213.238.173.73 adresinde kurduğumuz DeathMatch mod üzerine CSGO modu giydirerek oyuna bir amaç katmakla çıktığımız bu yolda, +90 adet model/skin piyasadaki sunuculardan farklı bir deneyim sunmak istedik.
Sunucularımızda sistem çok ama çok basit...
• Sunucuya girişte AUTH ID üzerine otomatik hesaplarınız açılır.
• Başarım Sistemine bağlı olarak ALDIĞINIZ HER LEŞ sayısı kayıt edilir.
• Leş Sayınız belirli seviyeleri yakaladığında SKINLERINIZ OTOMATİK olarak kuşanılır.
• Bunun dışında oyuna renk katacak olan CSDM Marketimiz ve Premium Model marketimiz ( 9 skinde burada vardır) vardır.
• Leş başına aldığınız $ ile market işlemlerinizi yapabilirsiniz.
Bunların dışında Discord Inc. ile oluşturduğumuz samimi ortamı diğer sadece oyuna sınırlandırmayıp tüm sosyal alanlarımıza yaymak hedefimiz
ALTIN KURALLAR Sunucuda ailevi küfürler direkt BAN sebebidir. Sunucuda küfür / kötü söylem / reklamlar için sırasıyla 80, 150, 300, Harita
boyunca şeklinde GAG atılır. (Kullanım: amx_gag NICK SURE) Sunucuda DM haritaları belirlidir ve otomatik oylama ile listelenmektedir. Sunucuda admin var ise;
• Doluluk oranı 12 kişi ve üzeriyken otomatik oylama geçerli olacaktır.
• Doluluk oranı 10 kişi ve altıykenBÜYÜK HARİTALAR açılırsa KÜÇÜK HARİTAYA çevrilecektir.
• Doluluk oranı 20 kişi ve üzeriykenKULLANICILARIN ÇOĞUNLUĞUNDAN harita değiştirilmesi için DEĞİŞ/KAL oylaması yapılacak ve harita değiştirilecektir. AIM/HACK/WALL olduğundan şüphelenilen kişilerden SS alınıp kontrol yapılır. AIM/HACK/WALL olduğu kesin olan kişilerden SS alınır ve VACBAN ile uzaklaştırılır.
EKİP ARKADAŞI ARIYORUZ Sunucumuza beraber çalışabileceğimiz, takım oyununa uygun, işini severek yapacak takım arkadaşları arıyoruz. Poziyon : Yönetici Şart: +15 Yaş, Discord Inc., Temel oyun bilgisi, İleri düzey adminlik bilgisi, Tecrübe İletişim: Discord adresimize gelmeniz yeterlidir.
Poziyon : Super & Elit & Bilgin Admin Şart: +15 Yaş, Discord Inc., Temel oyun bilgisi, İleri düzey adminlik bilgisi, Tecrübe İletişim: Discord adresimize gelmeniz yeterlidir.
Poziyon : Slot Şart: +13 Yaş, Discord Inc., Temel oyun bilgisi, Temel düzey adminlik bilgisi İletişim: Discord adresimize gelmeniz yeterlidir.
Şartları taşıdığını düşünüyorsa eğer durma aramıza katıl ^_^
Oyunda Görüntüler
oNeTaP DeathMatch 213.238.173.73 & cs73.csduragi.com Discord Adresi:https://discorg.gg/eqwkUf5Aec Yönetim ve Adminlik alımları mevcut!
[TR]Güncelleme[v1.0.15]
• Bıçak değiştirme menusu eklendi.
• Farklı bıçak ve skinler için çalışmalar başlatıldı.
Günceliz+++
Yönetim ekibi ve admin arkadaşlar arıyoruz!
İletişim için Discord Inc. adresimize gelebilirsiniz. Bol yetkili, gerekirse alt panelli olarak çalışıyoruz.