Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Zombie Escape Extra Silah Levele Baglama

Eklenti sorunlarınız ve özel eklenti istekleriniz

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
@KISAMAVILARK
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen @KISAMAVILARK »

bestcore yazdı: Cmt Eki 09, 2021 10:36 pm Csdurağında içerisinde ticaret zaten yasak, bu konu Csdurağını bağlamaz. Kendi aranızdaki ticareti buraya boşuna sürmeyin.
bende onu anlatmaya calısıyorum zaten omer bey acıkladı gerekenı diye hayla konuyu uzatmaya calısıyorlar

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

mert3825

Mesaj gönderen mert3825 »

@KISAMAVILARK yazdı: Cmt Eki 09, 2021 10:34 pm
berkayertekin yazdı: Cmt Eki 09, 2021 10:32 pm yo konuşmaları canlı yayında açtı ve hiçbirşey silmedi 2. side sen millete mod kurup kendi dcni koyup adama bunu kaldırırsan server bozulur deme benzemez be aslan parçası :)
aslanım gel bi bos sunucuya modu kuralım hata varmı yokmu bakalım ben bu adama attıgımda 1 2 sorun vardı cok ufak sorundu modeller eksıktı bı tek hatta buna sorun bılene denmez AS:DQW:E 2.cisi mod sorunsuz ben bu modu satıcısına bı tek bu arkadasa yapmadım pekı dıger adamlar nıye bana yazmadı mod bozuk vs diye :D kısacası adam bışeyden yararlanmaya calısıyor ama yararlanamaz mod sorunsuz calısıyor eyw sorunlu olsa bılene bısı yapamaz omer bey zaten gerekeni acıkladı diger konuda hatırlatırım
peki bana demiştin evde degilim ailevi sebeplerden dolayı diye seni kaç defa gördüm bu ahfta 2-3 kez açıktın sana yazdıgım halde cevap bile vermedin hadi birincisinde müsait degildin ikincisindede müsait degildin diyelim arkadaş üçüncüsündede mi müsait degildin kardeş ???
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
@KISAMAVILARK
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

mert3825 yazdı: Cmt Eki 09, 2021 10:38 pm
berkayertekin yazdı: Cmt Eki 09, 2021 10:32 pm yo konuşmaları canlı yayında açtı ve hiçbirşey silmedi 2. side sen millete mod kurup kendi dcni koyup adama bunu kaldırırsan server bozulur deme benzemez be aslan parçası :)
aslanım gel bi bos sunucuya modu kuralım hata varmı yokmu bakalım ben bu adama attıgımda 1 2 sorun vardı cok ufak sorundu modeller eksıktı bı tek hatta buna sorun bılene denmez AS:DQW:E 2.cisi mod sorunsuz ben bu modu satıcısına bı tek bu arkadasa yapmadım pekı dıger adamlar nıye bana yazmadı mod bozuk vs diye :D kısacası adam bışeyden yararlanmaya calısıyor ama yararlanamaz mod sorunsuz calısıyor eyw sorunlu olsa bılene bısı yapamaz omer bey zaten gerekeni acıkladı diger konuda hatırlatırım
peki bana demiştin evde degilim ailevi sebeplerden dolayı diye seni kaç defa gördüm bu ahfta 2-3 kez açıktın sana yazdıgım halde cevap bile vermedin hadi birincisinde müsait degildin ikincisindede müsait degildin diyelim arkadaş üçüncüsündede mi müsait degildin kardeş ???
bak dostum dun bır bugun 2 pcdeyım ben sana daha bı konuda yardımcı olmam . ben sana modu attım sorunsuz bi sekılde suanda kullanıyorsun bu konu omerbeyle alakası yok hıc bır sekılde sıkayetcı olamassın bosu bosuna ellerini yorma yazı yazmakla konuyu kapat

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

mert3825

@KISAMAVILARK yazdı: Cmt Eki 09, 2021 10:39 pm

bak dostum dun bır bugun 2 pcdeyım ben sana daha bı konuda yardımcı olmam . ben sana modu attım sorunsuz bi sekılde suanda kullanıyorsun bu konu omerbeyle alakası yok hıc bır sekılde sıkayetcı olamassın bosu bosuna ellerini yorma yazı yazmakla konuyu kapat
O zaman bu moduda ben paylaşıyorum birazda size girsin

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

FatihBey21512

Mesaj gönderen FatihBey21512 »

mert3825 yazdı: Cmt Eki 09, 2021 10:22 pm Bu arkadaştan ben şikayetciyim bir mod almıştım ama ilgilenmedi bile nasıl bir modsa kendime yetki yazıyorum ama csd yetkilerini kullanamıyorum gag bile atamıyorum kendime sadece yeşil yazı var arkadaşa ilgilenmesi için yazmıştım aldıgım gün akşam hallederim dedi arkadaş neredeyse 3 veya 4 hafta oldu hala halledecek sorun hala devam ediyor ve üstüne üstlük bunları dememe ragmen hakaret küfür ediliyor bana
Şikayetçiysen forumda şikayetler açık oradan yazarsın veya wp den iletirsin ama bu mesajlardan birşey çıkacağını zannetmiyorum.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
@KISAMAVILARK
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

mert3825 yazdı: Cmt Eki 09, 2021 10:40 pm
@KISAMAVILARK yazdı: Cmt Eki 09, 2021 10:39 pm

O zaman bu moduda ben paylaşıyorum birazda size girsin
benim zararım cıkmaz senın cıkar be kanka :D mod zaten cok eskıden ortagımdan kalmaydı kendısı zaten su anda cs piyasasını bırakalı cok oldu anlayacagın paylassanda bı sorun cıkmaz paylas

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
@KISAMAVILARK
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

FatihBey21512 yazdı: Cmt Eki 09, 2021 10:41 pm
mert3825 yazdı: Cmt Eki 09, 2021 10:22 pm Bu arkadaştan ben şikayetciyim bir mod almıştım ama ilgilenmedi bile nasıl bir modsa kendime yetki yazıyorum ama csd yetkilerini kullanamıyorum gag bile atamıyorum kendime sadece yeşil yazı var arkadaşa ilgilenmesi için yazmıştım aldıgım gün akşam hallederim dedi arkadaş neredeyse 3 veya 4 hafta oldu hala halledecek sorun hala devam ediyor ve üstüne üstlük bunları dememe ragmen hakaret küfür ediliyor bana
Şikayetçiysen forumda şikayetler açık oradan yazarsın veya wp den iletirsin ama bu mesajlardan birşey çıkacağını zannetmiyorum.
omer beyle bu konuyu konustuk forum da hic bir şekilde mod satışı yasak dedi konuya el atamazlar cunku dısardan satılan bir mod anlayacagın bos bir konu ama arkadas anlamıyor

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

berkayertekin

Mesaj gönderen berkayertekin »

elindeki bi çok mod mevcut elimde :D tek tek paylaşılacaktır sen yeni yetmelere prim yok acındır ailem evden attı diye :) :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

mert3825

Kardeşim o zaman bana paylaştıgın modda niye yardım etmiyorsun akşam diyorsun 3 hafta oluyor ben ömer beyle konuşucam bu konuyu

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

burakxd383
Server Ip/DNS: -
Clan İsmi: -
İletişim:

Mesaj gönderen burakxd383 »

daha dünkü türeme hakettiği cezayı sonunda almış millete bozuk modlar satan modum sağlam diyor ama görüyoruz 15 kişide %50 cpu yiyen anormal eklentileri satıyorsun birşeyden haberin yok azıcık abilerinden gör birşeyler öğren anca çalarak biryerlere gelemezsin

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala