Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Zombie Escape Extra Silah Levele Baglama

Eklenti sorunlarınız ve özel eklenti istekleriniz

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
@KISAMAVILARK
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen @KISAMAVILARK »

mert3825 yazdı: Cmt Eki 09, 2021 10:22 pm Bu arkadaştan ben şikayetciyim bir mod almıştım ama ilgilenmedi bile nasıl bir modsa kendime yetki yazıyorum ama csd yetkilerini kullanamıyorum gag bile atamıyorum kendime sadece yeşil yazı var arkadaşa ilgilenmesi için yazmıştım aldıgım gün akşam hallederim dedi arkadaş neredeyse 3 veya 4 hafta oldu hala halledecek sorun hala devam ediyor ve üstüne üstlük bunları dememe ragmen hakaret küfür ediliyor bana
qweqwwe bak şimdi gülerim işte . :D dur bıde ben kanıt atıyım ilk kim kimi "TEHDİT ETMİŞ VE KÜFÜR ETMİŞ BAKİYİM"

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

mert3825

Mesaj gönderen mert3825 »

kardeşim modu ben kurdum ama kusura bakmada bir hata çıkınca sana yazdım modu aldıgım gün akşam hallederim dedin aradan 3 hafta geçti daha halledeceksin kusura bakmada 3 veya 4 hafta geçmiş sen bunu hakediyorsun

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
@KISAMAVILARK
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

mert3825 yazdı: Cmt Eki 09, 2021 10:27 pm kardeşim modu ben kurdum ama kusura bakmada bir hata çıkınca sana yazdım modu aldıgım gün akşam hallederim dedin aradan 3 hafta geçti daha halledeceksin kusura bakmada 3 veya 4 hafta geçmiş sen bunu hakediyorsun
ah be kanka bu kadar korkmasaydın 2 dk da butun konusmalarımızı silmissin be senin o beni tehdit ettigin küfür ettigin şeyleri :D

bu mesajlarda bana attıgnı son mesajlar allahtan sılmemıssın modu kurdum sıkıntı yok demıssın :D
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
@KISAMAVILARK
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

mert3825 yazdı: Cmt Eki 09, 2021 10:27 pm kardeşim modu ben kurdum ama kusura bakmada bir hata çıkınca sana yazdım modu aldıgım gün akşam hallederim dedin aradan 3 hafta geçti daha halledeceksin kusura bakmada 3 veya 4 hafta geçmiş sen bunu hakediyorsun
neyse simdi surdan sende ikile yavaş yavaş mod sorunsuz kurdun hic bir sorun yok hak gecmedi eyw

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

berkayertekin

Mesaj gönderen berkayertekin »

yo konuşmaları canlı yayında açtı ve hiçbirşey silmedi 2. side sen millete mod kurup kendi dcni koyup adama bunu kaldırırsan server bozulur deme benzemez be aslan parçası :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
@KISAMAVILARK
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

berkayertekin yazdı: Cmt Eki 09, 2021 10:32 pm yo konuşmaları canlı yayında açtı ve hiçbirşey silmedi 2. side sen millete mod kurup kendi dcni koyup adama bunu kaldırırsan server bozulur deme benzemez be aslan parçası :)
aslanım gel bi bos sunucuya modu kuralım hata varmı yokmu bakalım ben bu adama attıgımda 1 2 sorun vardı cok ufak sorundu modeller eksıktı bı tek hatta buna sorun bılene denmez AS:DQW:E 2.cisi mod sorunsuz ben bu modu satıcısına bı tek bu arkadasa yapmadım pekı dıger adamlar nıye bana yazmadı mod bozuk vs diye :D kısacası adam bışeyden yararlanmaya calısıyor ama yararlanamaz mod sorunsuz calısıyor eyw sorunlu olsa bılene bısı yapamaz omer bey zaten gerekeni acıkladı diger konuda hatırlatırım

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

mert3825

Mesaj gönderen mert3825 »

berkayertekin yazdı: Cmt Eki 09, 2021 10:32 pm yo konuşmaları canlı yayında açtı ve hiçbirşey silmedi 2. side sen millete mod kurup kendi dcni koyup adama bunu kaldırırsan server bozulur deme benzemez be aslan parçası :)
Bende şahidiyim bu konuda bende duydum

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
@KISAMAVILARK
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

mert3825 yazdı: Cmt Eki 09, 2021 10:34 pm
Bende şahidiyim bu konuda bende duydum
zaten sen canlıyı acıyon neye şahitsin asdqweqwe

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

bestcore

Mesaj gönderen bestcore »

Csdurağında içerisinde ticaret zaten yasak, bu konu Csdurağını bağlamaz. Kendi aranızdaki ticareti buraya boşuna sürmeyin.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

berkayertekin

Mesaj gönderen berkayertekin »

aslanım adam modu kurdu admine özel eşya var yetki yazıyor sadece yeşil yazı :D hiçbir yetki yok bu sorundur ama sen gibi sonrada yetmeler kendini pluginci sanıp ego kasıyor modumda sorun yok diye hadi abicim sen git ailem evden attı diye kendini millete acındır tamamdır ama iyi acındır :D hatalı modları sat millete :D ve pluginciyim diye dolaş :DDDDDDDD köylü

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala