CFG Engelleme Plugini [Yardım]
Moderatör: Moderatörler
-
koruma plugini yardimi
Yekta kardeş ben 78 .ip sahibiyim bana yardimi olurmusun korumayı kurmaya tşkler
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Hocam bunu kullanabilirmiyim ? bide paneldeki alias engelliyiciyi kapatmak gerekirmi ?LSR yazdı:@uzman59 Yukarıda Paylaştığım Plugin Kaynak Kodları Tüm CFG'leri Engellemektedir,Ayırıca CFG Olanları Oyundan Kicklemektedir.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 14
-
Eklentinin kaynak dosyasını yada amxx dosyasını paylaşma şansınız var mı acaba ?
Linklerini gizle |
-
Eklenti kodlarını kopyala, not defterine yapıştır. CTRL + Shift + S diğer adıyla Farklı kaydet'e bas.Türünü bütün dosyalar yap ve dosya ismini şu şekilde kaydetseating yazdı: Prş Eyl 23, 2021 12:17 pm Eklentinin kaynak dosyasını yada amxx dosyasını paylaşma şansınız var mı acaba ?
eklentismi.sma
Linklerini gizle |
-
Yok Konuda ki eklenti için dememiştim Yek-ta Bey'in eklentisi için demiştim :) bizim panel farklı bir yer de o yüzden istedimColditz yazdı: Cum Eyl 24, 2021 4:47 pmEklenti kodlarını kopyala, not defterine yapıştır. CTRL + Shift + S diğer adıyla Farklı kaydet'e bas.Türünü bütün dosyalar yap ve dosya ismini şu şekilde kaydetseating yazdı: Prş Eyl 23, 2021 12:17 pm Eklentinin kaynak dosyasını yada amxx dosyasını paylaşma şansınız var mı acaba ?
eklentismi.sma
Linklerini gizle |