eski bilgisayarımda klavyede parlaklık ayar tuşları vardı ordan direk artıp azaltılıyordu formattan sonra olmuyordu pcdeki takılı bileşenlerin kendi sitelerinde support bölümlerinden driverları elle kendim kurmuştum düzelmişti windows uptade temel driverları yüklüyor parlaklık firmanın paylaştığı ek bir yazılımla geliyorsa update onu kurmamış olabilir hiç alakasıda olmayabilir ama denemekten zarar gelmez
Virüs programı falan yüklü ise engel oluyor olabilir, sürücüler eksik yüklenmiş ise bundan dolayı olabilir sistemi güvenli mod da başlatıp yeniden deneyin çözülmez ise yeni windows güncellemelerini beklemelisin ya da 3.parti programlar kullanabilirsin ( PangoBright , iBrightness Tray , RedShiftGUI )
ByBuLuT ☪ yazdı: Pzr Eyl 19, 2021 3:44 am
eski bilgisayarımda klavyede parlaklık ayar tuşları vardı ordan direk artıp azaltılıyordu formattan sonra olmuyordu pcdeki takılı bileşenlerin kendi sitelerinde support bölümlerinden driverları elle kendim kurmuştum düzelmişti windows uptade temel driverları yüklüyor parlaklık firmanın paylaştığı ek bir yazılımla geliyorsa update onu kurmamış olabilir hiç alakasıda olmayabilir ama denemekten zarar gelmez
Bilgisayarım lenovo dediğin şeyi yaptım lakin gene olmadı başka çözüm yolu var mı?