Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Gametracker

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

Mr.Persians
Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
Clan İsmi: LasTShoT | Clan
İletişim:

Gametracker

Mesaj gönderen Mr.Persians »

feartwd yazdı: Cum Ağu 20, 2021 5:27 pm Allah aşkına sunucunuz olunca şu gtden sunucularda afk bıraktırıp banlatmayın BANI AÇMIYORLAR. Şurada 2 aydır bir ban kaldırtmaya çalışıyorum KALKMIYOR. Herkes dikkat etsin kafayı yiyecek duruma geldim. Nasıl forumlarsa bir türlü bir şey kanıtlayamıyoruz topluluk sunucusu diyorum hala cevap vermeden isteği siliyorlar. Şablona uyuyorum gene siliyorlar ne yapmam lazım?
tek bir konu açtım 2 saat sonra kalktı ban serverin yeni sahibiyim gibisinden yazdım sorun olmadı.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
feartwd

Gametracker

Mesaj gönderen feartwd »

Mr.Persians yazdı: Cmt Ağu 21, 2021 12:42 pm
feartwd yazdı: Cum Ağu 20, 2021 5:27 pm Allah aşkına sunucunuz olunca şu gtden sunucularda afk bıraktırıp banlatmayın BANI AÇMIYORLAR. Şurada 2 aydır bir ban kaldırtmaya çalışıyorum KALKMIYOR. Herkes dikkat etsin kafayı yiyecek duruma geldim. Nasıl forumlarsa bir türlü bir şey kanıtlayamıyoruz topluluk sunucusu diyorum hala cevap vermeden isteği siliyorlar. Şablona uyuyorum gene siliyorlar ne yapmam lazım?
tek bir konu açtım 2 saat sonra kalktı ban serverin yeni sahibiyim gibisinden yazdım sorun olmadı.
aynı şeyden ben de bahsettim tam olarak nasıl bir şey yazdınız acaba. Şablona da uyuyoruz kaç kere red yedim. Artık hesap banlanır diye yazmaya da çekiniyorum

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Mr.Persians
Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
Clan İsmi: LasTShoT | Clan
İletişim:

Gametracker

Mesaj gönderen Mr.Persians »

feartwd yazdı: Cmt Ağu 21, 2021 5:37 pm
Mr.Persians yazdı: Cmt Ağu 21, 2021 12:42 pm
aynı şeyden ben de bahsettim tam olarak nasıl bir şey yazdınız acaba. Şablona da uyuyoruz kaç kere red yedim. Artık hesap banlanır diye yazmaya da çekiniyorum
forumda gt ban kaldırma adında bir konu vardı ona bakarak yaptım hemen kaldırdılar ama csdurağı sunucusunda değildi başka sunucududaydı ama fark edeceğini düşünmüyorum.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ENESIZM
Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
İletişim:

Gametracker

Mesaj gönderen ENESIZM »

Nejat Doğan yazdı: Cmt Ağu 21, 2021 1:11 am hepsi vds ile afk atıyor. bir insan koca gün bilgisayarı açık olmaz.😀
bunun 4 ay örneği de vardı da silinmiş. pc kapatmıyorum ben mesela çünkü tekrar açmaya üşeniyorum.
Screenshot_2.jpg
counter-strike-genel/gametracker-ban-ka ... 46905.html bu konuyu da okumanızı tavsiye ederim
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

EnesReiS`
Clan İsmi: RESPECT CLAN

Gametracker

Mesaj gönderen EnesReiS` »

ENESIZM yazdı: Pzt Ağu 23, 2021 3:33 pm
Nejat Doğan yazdı: Cmt Ağu 21, 2021 1:11 am hepsi vds ile afk atıyor. bir insan koca gün bilgisayarı açık olmaz.😀
bunun 4 ay örneği de vardı da silinmiş. pc kapatmıyorum ben mesela çünkü tekrar açmaya üşeniyorum.
Screenshot_2.jpg

counter-strike-genel/gametracker-ban-ka ... 46905.html bu konuyu da okumanızı tavsiye ederim
Bende bu kafadan istiyorum sonra elektrik faturası 120485929 tl :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ENESIZM
Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
İletişim:

Gametracker

Mesaj gönderen ENESIZM »

EnesReiS` yazdı: Pzt Ağu 23, 2021 4:53 pm
ENESIZM yazdı: Pzt Ağu 23, 2021 3:33 pm
Screenshot_2.jpg

Bende bu kafadan istiyorum sonra elektrik faturası 120485929 tl :D
aylık 10-20 tl farkı oluyor normal bir prizden sadece powersupply'ı besliyorsun ne kadar oynayabilir ki

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala