Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

tüm oyunculara bonus verecek şekilde düzenleme

Eklenti sorunlarınız ve özel eklenti istekleriniz

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Ruj

Mesaj gönderen Ruj »

ekteki plugin steam oyuncuları baz almakta. tüm oyuncuları kapmasını istiyorum steam, non-steam gözetmeksizin bonusu versin.
ayrıca çok mühim olmasa da renkli chat olayı çalışmadı. ona da bir el atarsanız makbüle geçer.
kafa yoran arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.
iyi forumlar.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

1Adam

Mesaj gönderen 1Adam »

Ruj yazdı: Çrş Ağu 18, 2021 3:15 am ekteki plugin steam oyuncuları baz almakta. tüm oyuncuları kapmasını istiyorum steam, non-steam gözetmeksizin bonusu versin.
ayrıca çok mühim olmasa da renkli chat olayı çalışmadı. ona da bir el atarsanız makbüle geçer.
iyi forumlar.
Buyrun bildigim kadarıyla artık chatcolor kullanılmıyor renkli_yazi stock kullanılmamkta fakat kolay ve pratik olsun diye ben renkli_yazi stock ile yaptım hata vb. yok eger bi sıkıntı cıkarsa bildirirsiniz
Steam_bonus.sma
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Ruj

Mesaj gönderen Ruj »

1Adam yazdı: Çrş Ağu 18, 2021 4:37 am
Ruj yazdı: Çrş Ağu 18, 2021 3:15 am ekteki plugin steam oyuncuları baz almakta. tüm oyuncuları kapmasını istiyorum steam, non-steam gözetmeksizin bonusu versin.
iyi forumlar.
Buyrun bildigim kadarıyla artık chatcolor kullanılmıyor renkli_yazi stock kullanılmamkta fakat kolay ve pratik olsun diye ben renkli_yazi stock ile yaptım hata vb. yok eger bi sıkıntı cıkarsa bildirirsiniz

Steam_bonus.sma
çok teşekkür ederim.
eklenti renkli chat olayı dışında istediğimiz gibi çalıştı.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala