kardeşim şuan modu kuruyorsun ne hatası veriyor aynı hata ise models/player/slum/ klasörüne bak öyle bir model varmı hata veren model ise model yolunu kontrol et ve ip nedir.
Mr.Persians yazdı: Pzt Ağu 16, 2021 10:20 pm
kardeşim şuan modu kuruyorsun ne hatası veriyor aynı hata ise models/player/slum/ klasörüne bak öyle bir model varmı hata veren model ise model yolunu kontrol et ve ip nedir.
sıkıntılıysa zaten çökme sebebi odur. sys_error.log dosyası içini kontrol et hata veren dosyaları hata verdiği kısıma yükle server otomatik aktfi olur zaten.
Mr.Persians yazdı: Pzt Ağu 16, 2021 11:04 pm
sıkıntılıysa zaten çökme sebebi odur. sys_error.log dosyası içini kontrol et hata veren dosyaları hata verdiği kısıma yükle server otomatik aktfi olur zaten.
işte olay o dostum hep aynı hata fakat sil yükle bu sefer ana modan ini üzerinden uzantıları düzeltip kurdum fakat hep cokuk yani eklentiyi plugins.ini silsem bile garip ki cokuk kalıyor ve o eklenti oldugunu biliyorum düzelmiyor yani
Bir çok biohazard modunu kurdum ancak panelde olan modele yok hatası veriyor model adını değiştirdim sildim baştan yükledim serveri sıfırladım sorun düzelmedi sorunu şuan şu şekilde çözdüm panelin içinde gelen models/player/zombie_source/zombie_source.mdl 'ine bağladım tüm clasları bu şekilde düzeldi yani şuan oyunda 5 tane zombi var hepsinin modeli bu ve bunda hata vermedi ama panele model yükleyip o modeli yapmaya çalışınca model yok hatası verip server çöküyor bilginize server yukarıdaki arkadaşın ip: 213.238.173.83.