Server IP: 213.238.173.79
Panele eklenti eklemeye kalktığımda derleyicide "Eklenti derleme işletimi başlatıldı, sonuç aşağıdaki gibidir. Hata yok ise plugins.ini dosyasının en altına yazıp aktif edebilirsiniz." yazıyor ve eklenti derleme raporunu vermiyor.
sma`yı scripting klasörüne gönderiyor ama amxx dönüştürüp plugins klasörüne göndermiyor.
Eklentiyi Derlemede Sorun Var
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Panele güncelleme geliyor, güncelleme bittimi bilmiyorum. Amxx dosyası olmadan eklenti aktif edilebilir mi pek emin değilim fakat yeni yapı geliştirdik denildi ve böyle birşeyse bilgi verirler.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Anladım, teşekkürler.bestcore yazdı: Cmt Ağu 14, 2021 7:10 pm Panele güncelleme geliyor, güncelleme bittimi bilmiyorum. Amxx dosyası olmadan eklenti aktif edilebilir mi pek emin değilim fakat yeni yapı geliştirdik denildi ve böyle birşeyse bilgi verirler.
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5457
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
-
Konu Sahibi