Csduragi panel kafayı yedi artık
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 121
Dostlar şimdi biohazard modumuz var ve moda kendi yaptıgım kücük bir menuyu ekliyorum hiçbir warrning veya vb. hata yok extra olarak normal calısıyor hlds baktım sunucuya kurunca sıkıntı cıkmadan kuruluyor map degişiyorum bakıyorum menu acılmıyor bu sefer bakıyorum eklentı hatalara error olarak gözüküyor sebep nedir ?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: LasTShoT | Clan
- İletişim:
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 121
( 95) Load fails: Plugin file open error (plugin "HeMenu.amxx")
( 96) Load fails: Plugin file open error (plugin "Menuss.amxx")
( 97) Load fails: Plugin file open error (plugin "Menus.amxx")
bunlar yaptıgım pluginler hlds sorunsuz acılıyor birde test amaclı boş yani sadece boş menu extra içinde hata vericek birşey yok hlds test edildi yani net acıldı fakat arkadaşım diyorki csduragi son güncellemeden sonra böyle olmaya başladı diyor hocam
( 96) Load fails: Plugin file open error (plugin "Menuss.amxx")
( 97) Load fails: Plugin file open error (plugin "Menus.amxx")
bunlar yaptıgım pluginler hlds sorunsuz acılıyor birde test amaclı boş yani sadece boş menu extra içinde hata vericek birşey yok hlds test edildi yani net acıldı fakat arkadaşım diyorki csduragi son güncellemeden sonra böyle olmaya başladı diyor hocam
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5457
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
HLDS çalışıyor diye bizde çalışacak diye bir kaide yok. Bizde onlarca ekstra modül, koruma, performans için ayarlamalar mevcut.
Eklentinizi HLDS'ye göre değil bizden aldığınız sunucuya göre yapmanız gerekiyor.
Derleme esnasında eklenti hata veriyor mu vermiyor mu onu kontrol etmelisiniz
Eklentinizi HLDS'ye göre değil bizden aldığınız sunucuya göre yapmanız gerekiyor.
Derleme esnasında eklenti hata veriyor mu vermiyor mu onu kontrol etmelisiniz
Linklerini gizle |