Adam İzleme
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 727
Adam İzleme
Merhabalar benim şöyle bir isteğim var
Ben Şimdi X kişisini izlemek istiyorum.
Ben (admin) bu kişiyi izlerken t takımında olmak istiyorum ama normalde spec takımındayım.
Yani nasıl Ben T takımındayken yeni el başlayınca doğmayacağım spec gibi olacağım ama takımda gözükeceğim. Ve ölü gözükeceğim.
konsoldan yada say'dan amx_spec - /spec yazılınca sadece adminlerin görmesi için şöyle bir say geçmesini istiyorum.
Siry isimli admin gizli izleme moduna geçti.
Bu mesajı sadece d yetkisine sahip adminlerin görmesini istiyorum.
Ben Şimdi X kişisini izlemek istiyorum.
Ben (admin) bu kişiyi izlerken t takımında olmak istiyorum ama normalde spec takımındayım.
Yani nasıl Ben T takımındayken yeni el başlayınca doğmayacağım spec gibi olacağım ama takımda gözükeceğim. Ve ölü gözükeceğim.
konsoldan yada say'dan amx_spec - /spec yazılınca sadece adminlerin görmesi için şöyle bir say geçmesini istiyorum.
Siry isimli admin gizli izleme moduna geçti.
Bu mesajı sadece d yetkisine sahip adminlerin görmesini istiyorum.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Adam İzleme
/spec komutunu uygulayan kişi takımında kalacak fakat izleme moduna geçecek. Komutu ilk uyguladığında skor tablosunda dead yazdıramadım fakat tekrar doğduğunda eğer spec mod aktifse dead yazar, el sonu geldiğinde dead yazmasa bile el biter hiçbir sıkıntı olmaz. Detaylı deneme fırsatım olmadı, buyur;
Kod: Tümünü seç
#pragma semicolon 1
#include <amxmodx>
#include <reapi>
#define ADMIN_SPEC ADMIN_BAN
new const szChatTag[] = "^4forum.csd :";
new bool:g_blWatchingMode[MAX_PLAYERS+1];
public plugin_init()
{
register_plugin("Watching The Player", "0.1", "` BesTCore;");
register_clcmd("say /spec", "clcmd_spec");
RegisterHookChain(RG_CBasePlayer_Spawn, "RG_CBasePlayer_Spawn_Post", .post = true);
}
public clcmd_spec(const id)
{
if(~get_user_flags(id) & ADMIN_SPEC)
{
return;
}
g_blWatchingMode[id] = g_blWatchingMode[id] ? false:true;
for(new i = 0; i <= MaxClients; i++)
{
if(!(is_user_connected(i) || get_user_flags(i) & ADMIN_SPEC) || id == i)
{
continue;
}
client_print_color(i, print_team_red, "%s ^1%n ^3adli admin gizli izleme %s.", szChatTag, id, g_blWatchingMode[id] ? "moduna gecti":"modundan cikti");
}
set_entvar(id, var_deadflag, DEAD_DISCARDBODY);
}
public RG_CBasePlayer_Spawn_Post(const id)
{
if(get_member(id, m_bJustConnected))
{
return;
}
if(g_blWatchingMode[id])
{
}
}
Linklerini gizle |
-
Adam İzleme
Hocam kusura bakmayın eklemeyi unutmuşum /spec yazan kişinin sayına Izleme Moduna Geçtiniz Yazdırabilir Misiniz?bestcore yazdı: Sal Ağu 10, 2021 7:18 pm /spec komutunu uygulayan kişi takımında kalacak fakat izleme moduna geçecek. Komutu ilk uyguladığında skor tablosunda dead yazdıramadım fakat tekrar doğduğunda eğer spec mod aktifse dead yazar, el sonu geldiğinde dead yazmasa bile el biter hiçbir sıkıntı olmaz. Detaylı deneme fırsatım olmadı, buyur;Kod: Tümünü seç
#pragma semicolon 1 #include <amxmodx> #include <reapi> #define ADMIN_SPEC ADMIN_BAN new const szChatTag[] = "^4forum.csd :"; new bool:g_blWatchingMode[MAX_PLAYERS+1]; public plugin_init() { register_plugin("Watching The Player", "0.1", "` BesTCore;"); register_clcmd("say /spec", "clcmd_spec"); RegisterHookChain(RG_CBasePlayer_Spawn, "RG_CBasePlayer_Spawn_Post", .post = true); } public clcmd_spec(const id) { if(~get_user_flags(id) & ADMIN_SPEC) { return; } g_blWatchingMode[id] = g_blWatchingMode[id] ? false:true; for(new i = 0; i <= MaxClients; i++) { if(!(is_user_connected(i) || get_user_flags(i) & ADMIN_SPEC) || id == i) { continue; } client_print_color(i, print_team_red, "%s ^1%n ^3adli admin gizli izleme %s.", szChatTag, id, g_blWatchingMode[id] ? "moduna gecti":"modundan cikti"); } set_entvar(id, var_deadflag, DEAD_DISCARDBODY); } public RG_CBasePlayer_Spawn_Post(const id) { if(get_member(id, m_bJustConnected)) { return; } if(g_blWatchingMode[id]) { set_entvar(id, var_deadflag, DEAD_DISCARDBODY); } }
Linklerini gizle |
-
Adam İzleme
buyur;
#pragma semicolon 1
#include <amxmodx>
#include <reapi>
public plugin_init()
{
RegisterHookChain(RG_CBasePlayer_Spawn, "RG_CBasePlayer_Spawn_Post", .post = true);
}
{
{
return;
}
{
if(!(is_user_connected(i)) || ~get_user_flags(i) & ADMIN_SPEC || i == id)
{
continue;
}
client_print_color(i, print_team_red, "%s ^1%n ^3adli admin gizli izleme %s.", szChatTag, id, g_blWatchingMode[id] ? "moduna gecti":"modundan cikti");
}
client_print_color(id, print_team_red, "%s ^3Basarili bir sekilde gizli izleme %s.", szChatTag, g_blWatchingMode[id] ? "moduna gectiniz":"modundan ciktiniz");
}
{
{
return;
}
if(g_blWatchingMode[id])
{
}
}
Linklerini gizle |
-
Adam İzleme
Peki aynı komutu yazınca tekrar çıkıyor mu? Çıkıyorsa çıktınız yazdırabilir misiniz? Hep sonda ekliyorum kusura bakmayın tekrardan.bestcore yazdı: Sal Ağu 10, 2021 9:12 pm buyur;Kod: Tümünü seç
#pragma semicolon 1 #include <amxmodx> #include <reapi> #define ADMIN_SPEC ADMIN_BAN new const szChatTag[] = "^4forum.csd :"; new bool:g_blWatchingMode[MAX_PLAYERS+1]; public plugin_init() { register_plugin("Watching The Player", "0.1", "` BesTCore;"); register_clcmd("say /spec", "clcmd_spec"); RegisterHookChain(RG_CBasePlayer_Spawn, "RG_CBasePlayer_Spawn_Post", .post = true); } public clcmd_spec(const id) { if(~get_user_flags(id) & ADMIN_SPEC) { return; } g_blWatchingMode[id] = g_blWatchingMode[id] ? false:true; for(new i = 0; i <= MaxClients; i++) { if(!(is_user_connected(i)) || ~get_user_flags(i) & ADMIN_SPEC || i == id) { continue; } client_print_color(i, print_team_red, "%s ^1%n ^3adli admin gizli izleme %s.", szChatTag, id, g_blWatchingMode[id] ? "moduna gecti":"modundan cikti"); } client_print_color(id, print_team_red, "%s ^3Basarili bir sekilde gizli izleme %s.", szChatTag, g_blWatchingMode[id] ? "moduna gectiniz":"modundan ciktiniz"); set_entvar(id, var_deadflag, DEAD_DISCARDBODY); } public RG_CBasePlayer_Spawn_Post(const id) { if(get_member(id, m_bJustConnected)) { return; } if(g_blWatchingMode[id]) { set_entvar(id, var_deadflag, DEAD_DISCARDBODY); } }
Linklerini gizle |
-
-
Adam İzleme
@bestcore hocam /spec plugin açıkken çıktım ve tekrar girdiğimde yine spece attı bu sorunu düzeltir misiniz?
Linklerini gizle |
-
Adam İzleme
Benim yaptığım eklenti şu şekildeydi; Spec yazdığında bulunduğu takımda izleme moduna geçicekti. Spece attı dediğiniz olay nedir tam anlamadım ?FearLess yazdı: Sal Ağu 10, 2021 10:11 pm @bestcore hocam /spec plugin açıkken çıktım ve tekrar girdiğimde yine spece attı bu sorunu düzeltir misiniz?
Linklerini gizle |
-
Adam İzleme
Hocam şimdi plugini çalıştırdım /spec yazdım ve retry çektim ama tekrar spec oldum yani plugin hala çalışmaya devam etti. retry çektiğimde doğmak istiyorum yani hiç yazmamış gibi. Plugini çalıştıran admin kapatman çıkarsa başka birisi onun yerine girerse o kişi /spec yazmış gibi olabilir.bestcore yazdı: Sal Ağu 10, 2021 10:13 pmBenim yaptığım eklenti şu şekildeydi; Spec yazdığında bulunduğu takımda izleme moduna geçicekti. Spece attı dediğiniz olay nedir tam anlamadım ?FearLess yazdı: Sal Ağu 10, 2021 10:11 pm @bestcore hocam /spec plugin açıkken çıktım ve tekrar girdiğimde yine spece attı bu sorunu düzeltir misiniz?
En son FearLess tarafından Sal Ağu 10, 2021 10:20 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: -
- İletişim:
Adam İzleme
#pragma semicolon 1
#include <amxmodx>
#include <reapi>
public plugin_init()
{
}
{
{
return;
}
{
if(!(is_user_connected(i)) || ~get_user_flags(i) & ADMIN_SPEC || i == id)
{
continue;
}
}
client_print_color(id, print_team_red, "%s ^3Basarili bir sekilde gizli izleme %s.", szChatTag, g_blWatchingMode[id] ? "moduna gectiniz":"modundan ciktiniz");
}
{
{
return;
}
if(g_blWatchingMode[id])
{
}
}
public client_disconnected(id){
g_blWatchingMode[id] = false;