Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

macro ile ip cekme sorunu

CSDurağını geliştirmek adına önerilerinizi , şikayetlerinizi , taleplerinizi buradan dile getirebilirsiniz.
Aklınıza gelebilecek her konuda CSDurağını ileriye taşıyabilmek için fikirlerinizi bekliyoruz.
Panel,ödeme yöntemleri,mesailer, forum içi yönetim şekli, serverlar,modlar keşke şu olsaydı daha güzel olurdu diyebileceğiniz her fikire açığız.

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
Talep BOTU

Mesaj gönderen Talep BOTU »

ilk öncelikle tekrardan selam artik biktik macro ile ip çekiliyor buna artık bir önlem getirin paramiz panelde kaldi ip cekemiyoruz düştüğü gibi yok oluyor 1 saniyede facebook guruplarında adamlar ip çekemek için para istiyor hemde 100 200 lira yani böyle olmaz csduragi olarak buna önmelem getirmenizi talep ediyorum. yani bizde yazik.

Ekran Görüntüleri :

1 . Resim

2. Resim

3. Resim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

yusufbtmz
Server Ip/DNS: 213.238.173.22
Clan İsmi: Jamaika Gaming

Mesaj gönderen yusufbtmz »

Bunların hepsi yalan , her ipyi farklı klanlar çekiyor neredeyse.Yani tamamen şans. Paylaştığınız sslerdede 5-6 kişi farklı farklı , %97 şans çektiğini belirtenler var :) Böyle birşey olsaydı her ipi aynı kişiler çekerdi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

burakkandemir

Mesaj gönderen burakkandemir »

kanka defalarca cekmeye caliştik hepsindemi kacar yani bu adamlar parayla cekiyor adamlara veriyor onun hesapdindan cekiyor veriyor.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

BoSs*
Clan İsmi: PatronClan

Mesaj gönderen BoSs* »

bunlara bir çozüm bulunmalı cs37 yi 7 ay sonra cekebıldim adamlar nasıl cekıyo anlamadım 1 saniye de

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Nejat Doğan
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Clan İsmi: Jesus Christ

Mesaj gönderen Nejat Doğan »

bende panelde bekliyor para eski sistem getirilmeli saat kaçta düşceği belli olmamlı hatta 300 tllik bir ip için 14 kişi bekleyeceğini sanmıyorum. insanlarıda yargılamamak lazım kimse bilemez. elbet bir gün ip umarım hepimize düşer. 🙃

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

burakkandemir

Mesaj gönderen burakkandemir »

Nejat Doğan yazdı: Cum Haz 25, 2021 7:54 pm bende panelde bekliyor para eski sistem getirilmeli saat kaçta düşceği belli olmamlı hatta 300 tllik bir ip için 14 kişi bekleyeceğini sanmıyorum. insanlarıda yargılamamak lazım kimse bilemez. elbet bir gün ip umarım hepimize düşer. 🙃
kac aydir oyuncularim ve ben bekliyorum ama bir ip adresi alamadık yani buna bir cözüm bulmalari şart yani .

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taha Demirbaş
İletişim:

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

oraya uyuz eden kapçalardan koyma vakti geldi gibi Sanki onlar bir bölümünü engelleyebilir gibi. Ama konu yanlış açılmış. Çözüm fikri belirtmeniz gerekiyordu.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ömer TELLİ
Yönetici
Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
Clan İsmi: csd

Mesaj gönderen Ömer TELLİ »

Kodu bota,makroya,herhangi bir programa vs normal bir insandan hızlı çözdüremezsiniz, 1 snde çözdürüp video çekip atan kişiye boşa düşecek olan isteği ipyi vereceğim, videoyu omer@csduragi.com adresine atabilirsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

miffin1

Mesaj gönderen miffin1 »

Öncelikle dostum makro ıle cekmek zor zaten 1saniyede cekmezsın ımkansız kodu yazmak 1saniye surmez sunu soyleyım ıp hızlı cekenler tek yaptı dırek kod kısımına gelıp kodu yazıp alması olay bu kod yerıne herkezden once gelıp kodu yazıp alır 1saniye olayı ıp cekemeyen kısılerın uyurdurdugu yalandır

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala