Merhaba Cs 1.6 için karakter menü arıyorum, modelleri kendimiz indirelim istiyorum ve biraz fazla slot lazım.
Bu modu nerden bulabilirim? Lütfen yardımcı olurmusunuz
ARDA CS yazdı: Cum Haz 04, 2021 9:10 pm
yükledim ama olmuyor bişeyi eksik mi yaptım acaba?
Modelleri doğru yerlere attıktan sonra, eklenti yükle kısmından "sma" uzantısını yükleyip ardından "plugins.ini"'ye "eklentiadi.amxx" şeklinde yazarsanız olması gerekiyor. Eğer sunucu çöküyorsa "webftp"'den 2. sayfayı açarak "sys-error.log" dosyasının içeriğini buraya [ code ] şeklinde atın, sunucuyu çökertmeden aktif olmuyorsa konsola "amx_plugins" yazıp eklenti aktif mi değil mi diye kontrol edin.
ARDA CS yazdı: Cum Haz 04, 2021 9:10 pm
yükledim ama olmuyor bişeyi eksik mi yaptım acaba?
Modelleri doğru yerlere attıktan sonra, eklenti yükle kısmından "sma" uzantısını yükleyip ardından "plugins.ini"'ye "eklentiadi.amxx" şeklinde yazarsanız olması gerekiyor. Eğer sunucu çöküyorsa "webftp"'den 2. sayfayı açarak "sys-error.log" dosyasının içeriğini buraya [ code ] şeklinde atın, sunucuyu çökertmeden aktif olmuyorsa konsola "amx_plugins" yazıp eklenti aktif mi değil mi diye kontrol edin.
plugins.ini ye "ModelNew.amxx" eklenti adını yazdım ama konsola "amx_plugins" yazdığımda mod orda gözükmüyor "unknown" diye bir eklenti var fakat onu aktif yapamiyorum