Wallbang damage kapama
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 23
Wallbang damage kapama
Normal csduragi bulletdamagesinde bütün damageler çıkıyor. Duvardan vurulan kurşunların gözükmemesi, diğer vuruşların gözükmesini istiyorum. Elinde bu tarz bir plugin vb. olan varsa yardımcı olabilir mi?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs6.csduragi.com
- Clan İsmi: RAK! BAL!K
- İletişim:
Wallbang damage kapama
Elbette, bizzat ben sunucumda kullanıyorum belirli ayarlarını yaptıktan sonra aktif olacaktır. eklentiyi kurun sonrasında amx modx ayarları kısmına: amx_bulletdamage_recieved "1"
amx_bulletdamage "2"
bu ayarları yapıştırın. amx super (web ftp den girin amx modx configs amx_super.cfg) buradan bullet_damage bu ayarı bulun ve 0 yapın ( bullet_damage 0 ) işlemler bu kadar.
amx_bulletdamage "2"
bu ayarları yapıştırın. amx super (web ftp den girin amx modx configs amx_super.cfg) buradan bullet_damage bu ayarı bulun ve 0 yapın ( bullet_damage 0 ) işlemler bu kadar.
vurucupro yazdı: Çrş May 26, 2021 8:05 pm Normal csduragi bulletdamagesinde bütün damageler çıkıyor. Duvardan vurulan kurşunların gözükmemesi, diğer vuruşların gözükmesini istiyorum. Elinde bu tarz bir plugin vb. olan varsa yardımcı olabilir mi?
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 23
-
- Server Ip/DNS: cs6.csduragi.com
- Clan İsmi: RAK! BAL!K
- İletişim: