Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
FDL'de olan dosyalar bile yavaş iniyor arkadaşın attığı ssteki gibi. Tekrar atın diyorsunuz fakat yavaş inen dosyalar zaten FDL'de. Tüm makineleri falan yeninden başlatsanız? Belki düzelme olabilir
multip0wer yazdı: Sal May 25, 2021 2:30 pm
FDL'de olan dosyalar bile yavaş iniyor arkadaşın attığı ssteki gibi. Tekrar atın diyorsunuz fakat yavaş inen dosyalar zaten FDL'de. Tüm makineleri falan yeninden başlatsanız? Belki düzelme olabilir
Az önce sunucunuza girmeye çalıştım normalde tüm dosyalar max 1dkda inerken şuan 4 dosya tek tek 1.5dk sürdü 5.gelince beklemeden çıktım.
Arkadaşlar dosyalarınızın çoğu fastftpde değil, videolar cekip altına ukalaca açıklamalar koyup burada bana atacağınıza dosyaları sisteme yükleyin
Bir fastftp bir serverdan cekmeye calısınca sistem sapıtıyor, her defasında sound klasöründeki zombie dosyalarını silip serverınıza girerek test yapıyorum hızlı indiriyor takıldığı yerde girip baktığımda takılan dosyanın fastftpde olmadığı gözüküyor
örnek sound/weapons/starchaserar-1.wav
bu gibi bir dünya dosyayı fastftp at tusuna basarak fasttpye attım, kontrollerinizi sağlayın bir problem varsa neden düzeltilmesin ? Ancak eksik bir dünya dosya olunca sorunu nasıl tespit etmemizi düşünüyorsunuz