Banada O Söylemişti Zaten. Aynı Zamanda Zaten emin olmadığım için ''Yanlış Hatırlamıyorsam Salmaktan Vazgeçmişlerdi.'' Böyle Yazdım.
panelin ana sahibi bırakcaz dedi 2 hafta losebasgan esliginde bb yönetildi tutmadı diye sunucu sıfırlandı o sunucu girdimi losebasgan yetkisi olmadığını gördüm.
Banada O Söylemişti Zaten. Aynı Zamanda Zaten emin olmadığım için ''Yanlış Hatırlamıyorsam Salmaktan Vazgeçmişlerdi.'' Böyle Yazdım.
panelin ana sahibi bırakcaz dedi 2 hafta losebasgan esliginde bb yönetildi tutmadı diye sunucu sıfırlandı o sunucu girdimi losebasgan yetkisi olmadığını gördüm.
O Zaman Enesizm Kardeşimizde Tüm İnsiyatif.
siz daha ip alcakmısınız o merakındayım. alcaksanız hiç bulaşmayalım bu işe
O Zaman Enesizm Kardeşimizde Tüm İnsiyatif.
siz daha ip alcakmısınız o merakındayım. alcaksanız hiç bulaşmayalım bu işe
Gerek kalmadı cs oynamaya böyle yaptığınız şeyler yüzünden insanlar artık bıktı. Zevkine oynamıyorsunuz ticarete dökmeye başladınız. ben daha oynamam 1.6 hadi eyw
Nejat Doğan yazdı: Pzt May 24, 2021 11:54 pm
Gerek kalmadı cs oynamaya böyle yaptığınız şeyler yüzünden insanlar artık bıktı. Zevkine oynamıyorsunuz ticarete dökmeye başladınız. ben daha oynamam 1.6 hadi eyw
Ticarete Dökmekmi ? Serverleri Kendimiz Alıyoruz o kadar para ödüyoruz üstüne bide yetki satışı yapmayalımmı bunumu demeye çalışıyorsun anlamadım ?
Nejat Doğan yazdı: Pzt May 24, 2021 11:54 pm
Ticarete Dökmekmi ? Serverleri Kendimiz Alıyoruz o kadar para ödüyoruz üstüne bide yetki satışı yapmayalımmı bunumu demeye çalışıyorsun anlamadım ?
Emin Ol Piyasada Eski Olanlar Kimlerin Kim Olduğunu Bilir;
Sunucu İstediğiniz Kadar Uzatıp İnsanlara Yetki Satabilirsin Bu Beni Alakadar Etmez. Sunucuda Bilmem Ne Klan Adına Yöneticilik Satıp, O Adam Yönetip Kurduğu Kadro İle Adam Topluyor. Sonra Arka İp Açsa Bile Kadrosu Var Sunucusu Doluluk Sağlayabilir. Uzat Kullan Yasak Olduğunu Anlayınca Bazı İnsanlar Bunları Yapmaya Başladı. Gözden Kaçmayan Şeyler