Adminlik Aktif Olmuyor
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 13
Adminlik Aktif Olmuyor
Merhabalar Panelden adminler ve slotlar kısmından admin ekliyorum ama adminlikler aktif olmuyor ne yaptıysam çözüm bulamadım yardımcı olur musunuz
Link: | |
Linklerini gizle |
-
-
Adminlik Aktif Olmuyor
Users.ini'den eklemeyi denediniz mi ? Ekledikten sonra aktif olmadığını nereden biliyorsunuz ? Yeşil yazmıyor diyorsanız, plugins.ini'den yeşil yazı eklentisini açın. Ekstra olarak aktif olup olmadığını anlamak için "amx_who" yazıp yetkilerine bakın.
* Konularınızı bu kadar sık güncellemeyin.
* Konularınızı bu kadar sık güncellemeyin.
Linklerini gizle |
-
Adminlik Aktif Olmuyor
user.ini den yazdım olmadı yeşil yazma değil yetkilerin hepsini verdim eklerken yine de çalışmadı users.ini de görünüyor ama sw de aktif olmuyor
Linklerini gizle |
-
Adminlik Aktif Olmuyor
Panelden "amx_reloadadmins" komutunu uygulayıp admin listesini yenileyin. İşe yaramaz ise adminliği yazıp map değiştirin veya serveri kapat aç yapın.oktaybey304 yazdı: Pzr May 23, 2021 9:35 pm user.ini den yazdım olmadı yeşil yazma değil yetkilerin hepsini verdim eklerken yine de çalışmadı users.ini de görünüyor ama sw de aktif olmuyor
Linklerini gizle |
-
-
- Clan İsmi: RedLineForce
Adminlik Aktif Olmuyor
Serveri sıfırladıktan sonra serveri tekrardan kapat aç yapın ve sunucu ayarlarından sunucu adını kendinize göre ayarlayın Açtığınız moda göre sunucu ayarlarını yapın. Sonra eklentilerinizi yükleyin Eklentilerin hata vermediğine dikkat edin .
Linklerini gizle |