Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Bunny plugini ile çakışıyor

Eklenti sorunlarınız ve özel eklenti istekleriniz

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
satknun1997

Mesaj gönderen satknun1997 »

Gravityi ben zp ayarlarından ayarlamıştım zaten insanların gravitysini düşürüp multijump ekledim dengelensin diye ancak gravity olayını sevmiyorum çünkü zıpladıktan sonra yere inerkende yavaş indiği için pek kıvrak olamıyor oyuncular ancak bıçakmenude jump olduğu için gravity değişmediği için direk yere inebiliyorlar.İşin en tuhafı kendi bilgisayarımada kurdum aynı eklentiyi,bunny ile çakışmadan sonsunz şekilde botlarla zp oynayabiliyorum yani zıplama hiçbir şekilde engellenmiyor.Çok tuhaf :(

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

bestcore

Mesaj gönderen bestcore »

satknun1997 yazdı: Pzr May 23, 2021 4:17 pm Gravityi ben zp ayarlarından ayarlamıştım zaten insanların gravitysini düşürüp multijump ekledim dengelensin diye ancak gravity olayını sevmiyorum çünkü zıpladıktan sonra yere inerkende yavaş indiği için pek kıvrak olamıyor oyuncular ancak bıçakmenude jump olduğu için gravity değişmediği için direk yere inebiliyorlar.İşin en tuhafı kendi bilgisayarımada kurdum aynı eklentiyi,bunny ile çakışmadan sonsunz şekilde botlarla zp oynayabiliyorum yani zıplama hiçbir şekilde engellenmiyor.Çok tuhaf :(
Zombie plague eklentileriyle ilgilenmeyi hiç sevmiyorum, sevsem bile nedense kafam karışıyor. Sorunu çözebilecek başka bir arkadaş yardımcı olur umarım.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
satknun1997

Mesaj gönderen satknun1997 »

Yinede sağol reyiz en azından denedin :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala