Fast Download Hk.
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 575
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: LasTShoT | Clan
- İletişim:
Fast Download Hk.
cs15.csduragi.com Haritalari geç yüklüyor dün konu açılmış ardından bugün kontrol ettim bu sorun cs15'te de mevcuttu sonra haritayı sildim tekrar yükledim web ftp den fasta atmaya çalışınc zaten mevcut diyor ancak girişte hızlı yüklemiyor. örnek harita. cs_assault_1337
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Fast Download Hk.
Dün bende yazmıştım sorun çözüldü demişti Ömer Bey fakat bugün yine girmeye çalışıp 3-4dk specte kalıp çıkan userler oldu. Bu fotoda ki oyuncu şuan anlık olarak 5-6 dkdır girmeye çalışıyor

Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 575
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: LasTShoT | Clan
- İletişim:
Fast Download Hk.
bende çözülmüştür yazısını gördüm sonra test ettim sorun bizdede var önce haritayı benden sildim oyundan çık gir yaptım denedim geç yüklüyor sonra panelden haritayı sildim tekrar yükledim sorunsuz yüklendi fast'a atmaya çalıştım zaten mevcut yazdı sonra tekrar oyunu kapatıp açıp direk girmeye çalıştım yine yavaş yüklüyor.
Linklerini gizle |
-
Fast Download Hk.
Bende Cözüldü Diye Sabah Tekrardan Denedim Fakat Hala 3 4 dk Bekletıyor cs57.com
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 40
- Clan İsmi: World War'Z
-
Fast Download Hk.
sorun bende de devam ediyor. mapper arkadaşımız mapin yarısını silip ( 300kb ) lik bir map dosyası yaptı yükledik o bile min 3 - 4 dk bekletiyor. Sorunu çözenler nasıl çözdü ?
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5457
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Fast Download Hk.
cs15coma girdiğimde cs_assault_crayola isimli harita çok hızlı bir şekilde yüklendi
Geç yüklenen dosyaları tekrar fast ftp at tusuna basarak atmayı dener misiniz
Sorun yaşamaya devam eden arkadaşlar
sunucu ip adresi ve sorun yaşanan dosyanın tam yolunu belirtirse kontrol edebiliriz
sunucu ip adresi ve sorun yaşanan dosyanın tam yolunu belirtirse kontrol edebiliriz
Linklerini gizle |
-
Fast Download Hk.
cs65.csduragi.comÖmer TELLİ yazdı: Pzr May 23, 2021 10:56 pm cs15coma girdiğimde cs_assault_crayola isimli harita çok hızlı bir şekilde yüklendi
maplerin tamamında ( herkeste ) 4 - 5 dk de yükleniyor ama yine de bir kaç örnek vereyim
jail_SancakTR_Etkinlik
Jail_SancakTR_v2
Jail_SancakTR_2020
Jail_patos
Jail_isyancilar_v1
ses dosyalarında da aynı şekil 1 dk vs bekletiyor ( ortalama 350 kb )
https://panel.csduragi.com/cstrike/webf ... R_Etkinlik
https://panel.csduragi.com/cstrike/webf ... ancakTR_v2
Linklerini gizle |
-
Fast Download Hk.
Belirli bir dosyanın ismini veremem çünkü bende x dosyası yavaş inerken diğer arkadaşda x dosyası hızlı inip y dosyası yavaş iniyor. Hatta diğer konuda da belirttiğim gibi bazı arkadaşlarda hiçbir sorun çıkmadı ve her dosya hızlı indi. Daha önce farklı internet sağlayıcılarında yüksek ping şikayetleri olmuş... şuanda yaşadığımız sorunla ilişkili olduğunu düşünüyorum. Çünkü herkeste olan bir şey değil.Ömer TELLİ yazdı: Pzr May 23, 2021 10:56 pm cs15coma girdiğimde cs_assault_crayola isimli harita çok hızlı bir şekilde yüklendi
Yinede dosya yolu istiyorsanız diğer konuda arkadaşımız zahmet edip 20 dakikalık video zaten çekmiş. Belki sorunu tespit etmenizde işe yarar.
link: https://youtu.be/C46J2Xs68YY
sadece cs53.csduragi.com değil bugün oynamak için girdiğim public serverlarda da aynı problem var fakat sonuçta "public" olduğundan pek hissedilmiyor.
Linklerini gizle |
-
Fast Download Hk.
Sorun halen devam etmekte. Bi gelişme var mı?logan53 yazdı: Pzr May 23, 2021 11:12 pmBelirli bir dosyanın ismini veremem çünkü bende x dosyası yavaş inerken diğer arkadaşda x dosyası hızlı inip y dosyası yavaş iniyor. Hatta diğer konuda da belirttiğim gibi bazı arkadaşlarda hiçbir sorun çıkmadı ve her dosya hızlı indi. Daha önce farklı internet sağlayıcılarında yüksek ping şikayetleri olmuş... şuanda yaşadığımız sorunla ilişkili olduğunu düşünüyorum. Çünkü herkeste olan bir şey değil.Ömer TELLİ yazdı: Pzr May 23, 2021 10:56 pm cs15coma girdiğimde cs_assault_crayola isimli harita çok hızlı bir şekilde yüklendi
Yinede dosya yolu istiyorsanız diğer konuda arkadaşımız zahmet edip 20 dakikalık video zaten çekmiş. Belki sorunu tespit etmenizde işe yarar.
link: https://youtu.be/C46J2Xs68YY
sadece cs53.csduragi.com değil bugün oynamak için girdiğim public serverlarda da aynı problem var fakat sonuçta "public" olduğundan pek hissedilmiyor.
Linklerini gizle |