Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Fast Download Hk.

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Mr.Persians
Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
Clan İsmi: LasTShoT | Clan
İletişim:

Fast Download Hk.

Mesaj gönderen Mr.Persians »

cs15.csduragi.com Haritalari geç yüklüyor dün konu açılmış ardından bugün kontrol ettim bu sorun cs15'te de mevcuttu sonra haritayı sildim tekrar yükledim web ftp den fasta atmaya çalışınc zaten mevcut diyor ancak girişte hızlı yüklemiyor. örnek harita. cs_assault_1337

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

vburakustunel

Fast Download Hk.

Mesaj gönderen vburakustunel »

Dün bende yazmıştım sorun çözüldü demişti Ömer Bey fakat bugün yine girmeye çalışıp 3-4dk specte kalıp çıkan userler oldu. Bu fotoda ki oyuncu şuan anlık olarak 5-6 dkdır girmeye çalışıyor

Resim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Mr.Persians
Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
Clan İsmi: LasTShoT | Clan
İletişim:

Fast Download Hk.

Mesaj gönderen Mr.Persians »

bende çözülmüştür yazısını gördüm sonra test ettim sorun bizdede var önce haritayı benden sildim oyundan çık gir yaptım denedim geç yüklüyor sonra panelden haritayı sildim tekrar yükledim sorunsuz yüklendi fast'a atmaya çalıştım zaten mevcut yazdı sonra tekrar oyunu kapatıp açıp direk girmeye çalıştım yine yavaş yüklüyor.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Skip

Fast Download Hk.

Mesaj gönderen Skip »

Bende Cözüldü Diye Sabah Tekrardan Denedim Fakat Hala 3 4 dk Bekletıyor cs57.com

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

logan53
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Clan İsmi: World War'Z

Fast Download Hk.

Mesaj gönderen logan53 »

cs53.csduragi.com sorun halen devam ediyor .

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

hairless34

Fast Download Hk.

Mesaj gönderen hairless34 »

sorun bende de devam ediyor. mapper arkadaşımız mapin yarısını silip ( 300kb ) lik bir map dosyası yaptı yükledik o bile min 3 - 4 dk bekletiyor. Sorunu çözenler nasıl çözdü ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ömer TELLİ
Yönetici
Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
Clan İsmi: csd

Fast Download Hk.

Mesaj gönderen Ömer TELLİ »

cs15coma girdiğimde cs_assault_crayola isimli harita çok hızlı bir şekilde yüklendi

Geç yüklenen dosyaları tekrar fast ftp at tusuna basarak atmayı dener misiniz

Sorun yaşamaya devam eden arkadaşlar
sunucu ip adresi ve sorun yaşanan dosyanın tam yolunu belirtirse kontrol edebiliriz

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

hairless34

Fast Download Hk.

Mesaj gönderen hairless34 »

Ömer TELLİ yazdı: Pzr May 23, 2021 10:56 pm cs15coma girdiğimde cs_assault_crayola isimli harita çok hızlı bir şekilde yüklendi

sunucu ip adresi ve sorun yaşanan dosyanın tam yolunu belirtirse kontrol edebiliriz
cs65.csduragi.com

maplerin tamamında ( herkeste ) 4 - 5 dk de yükleniyor ama yine de bir kaç örnek vereyim

jail_SancakTR_Etkinlik
Jail_SancakTR_v2
Jail_SancakTR_2020
Jail_patos
Jail_isyancilar_v1

ses dosyalarında da aynı şekil 1 dk vs bekletiyor ( ortalama 350 kb )

https://panel.csduragi.com/cstrike/webf ... R_Etkinlik
https://panel.csduragi.com/cstrike/webf ... ancakTR_v2

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

logan53
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Fast Download Hk.

Mesaj gönderen logan53 »

Ömer TELLİ yazdı: Pzr May 23, 2021 10:56 pm cs15coma girdiğimde cs_assault_crayola isimli harita çok hızlı bir şekilde yüklendi

Belirli bir dosyanın ismini veremem çünkü bende x dosyası yavaş inerken diğer arkadaşda x dosyası hızlı inip y dosyası yavaş iniyor. Hatta diğer konuda da belirttiğim gibi bazı arkadaşlarda hiçbir sorun çıkmadı ve her dosya hızlı indi. Daha önce farklı internet sağlayıcılarında yüksek ping şikayetleri olmuş... şuanda yaşadığımız sorunla ilişkili olduğunu düşünüyorum. Çünkü herkeste olan bir şey değil.

Yinede dosya yolu istiyorsanız diğer konuda arkadaşımız zahmet edip 20 dakikalık video zaten çekmiş. Belki sorunu tespit etmenizde işe yarar.
link: https://youtu.be/C46J2Xs68YY

sadece cs53.csduragi.com değil bugün oynamak için girdiğim public serverlarda da aynı problem var fakat sonuçta "public" olduğundan pek hissedilmiyor.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

logan53
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Fast Download Hk.

Mesaj gönderen logan53 »

logan53 yazdı: Pzr May 23, 2021 11:12 pm

Belirli bir dosyanın ismini veremem çünkü bende x dosyası yavaş inerken diğer arkadaşda x dosyası hızlı inip y dosyası yavaş iniyor. Hatta diğer konuda da belirttiğim gibi bazı arkadaşlarda hiçbir sorun çıkmadı ve her dosya hızlı indi. Daha önce farklı internet sağlayıcılarında yüksek ping şikayetleri olmuş... şuanda yaşadığımız sorunla ilişkili olduğunu düşünüyorum. Çünkü herkeste olan bir şey değil.

Yinede dosya yolu istiyorsanız diğer konuda arkadaşımız zahmet edip 20 dakikalık video zaten çekmiş. Belki sorunu tespit etmenizde işe yarar.
link: https://youtu.be/C46J2Xs68YY

sadece cs53.csduragi.com değil bugün oynamak için girdiğim public serverlarda da aynı problem var fakat sonuçta "public" olduğundan pek hissedilmiyor.
Sorun halen devam etmekte. Bi gelişme var mı?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli