satknun1997 yazdı: Cmt May 22, 2021 9:46 am
Denedim maalesef halen aynı bunny açınca yüksek zıplamıyor
Bunny eklentinizi atar mısınız ?
Reyiz şunu keşfettim hammer 4 de zıplayınca biraz yuksek zipliyor bunny açıkken,ancak diğer bıçakların zıplama değerlerini yükseltsemde cvar işlemiyor onlar sabit zıplıyor
En son satknun1997 tarafından Cmt May 22, 2021 1:48 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
satknun1997 yazdı: Cmt May 22, 2021 1:45 pm
Reyiz galiba çözdüm gibi bunny açıkken pluginin zıplama degerleri dusuyor cvar ayarlarından çok yuksek degerler girince duzeldi
Sorununuz çözüldü ise sıkıntı yok. Bu aralar biraz meşgulüm ilgilenemedim. İyi forumlar.
Reyiz şunu keşfettim hammer 4 de zıplayınca biraz yuksek zipliyor bunny açıkken,ancak diğer bıçakların zıplama değerlerini yükseltip sorunu çözdüm zannettim ancak diğer bıçaklara cvar işlemiyor onlar sabit zıplıyor
satknun1997 yazdı: Pzr May 23, 2021 3:50 pm
Kral müsait olunca bakabilecen mi ? halen aynı çözülmüyor deliricem bunny açtığım an zıplama gidiyor
Ben sorununuz çözüldü sanmıştım. Bunny eklentisi ile yüksek zıplama aynı kodları barındırdığı için birbirlerini engelliyor. Bunu çözmenin tek yolu, yüksek zıplamayı "space" tuşuyla değilde direk gravitysini arttırmayla çözebiliriz. İstersen gravitysini arttırıp deniyelim bir sorun olmaz ise kullanırsın ?