dostum sıkıntım yok sen rahat ol bana güzel bir şekilde izah eden insan lazım bana anladınmı..anlıcagımız şekilde yarıdımcı olsun dostusu anlamıcagımız şekilde degil
sen bir sey anlatıyorsan dostusu güzel bir şekilde anlat dostusu söyledigini denicem dostusu merak etme dostusu anladınmı dostusu
server çöküyor
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 28
-
-
server çöküyor
eyv dostusu vallahi güzel izah etttin keşke baştan böyle izah edilseydi dostusu ama insanlar yardım yapmak yerine konuları uzatıyorlar dostusu 40 defa serverı degişik degişik şekillerde acıp kapattıktıkktan sonra gerçekten,senin serverin olsaydı anlardın beni dostusu....çok teşekür ederim sana dostusu sagol yardımın için
arkadas bir insna bir konu için yardımda bulunucaksanız eger ayrıntılı şekilde yardım edin..bilmemek ayıp degil yardım etmemek ayıp o yardımı dolaylı yollardan yapmak ayıp...her neyse konu kilit dostusu teşekür ederim sana yardımın için vburaküstünel eyv sagol yardımın için dostusu
arkadas bir insna bir konu için yardımda bulunucaksanız eger ayrıntılı şekilde yardım edin..bilmemek ayıp degil yardım etmemek ayıp o yardımı dolaylı yollardan yapmak ayıp...her neyse konu kilit dostusu teşekür ederim sana yardımın için vburaküstünel eyv sagol yardımın için dostusu

Link: | |
Linklerini gizle |
-
server çöküyor
Rica ederim dostusu, haklısın dostusu. Benimde serverim var zaten dostusu ama öğrenmek lazım doğru diyorsun dostusu. Basarılar
Linklerini gizle |
-
server çöküyor
çok teşekür ederim vburaküstün yardımların için ve bestcore yardımlarınız için zaman ayırdıgınız için hayırlı geceler olsun
bir eksigim olduys affınıza sıgınıyorum yeminle paneli pencereden aşagı atıyordum
sagolun

Linklerini gizle |
-
server çöküyor
Üslubunuzu düzetirseniz daha güzel bir şekilde anlaşabiliriz. Hiç bilmeyen birisi için bile gayet iyi anlattığımı düşünüyorum. İyi forumlar.
Linklerini gizle |