Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

server çöküyor

Eklenti sorunlarınız ve özel eklenti istekleriniz

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
black-whitee

server çöküyor

Mesaj gönderen black-whitee »

dostum sıkıntım yok sen rahat ol bana güzel bir şekilde izah eden insan lazım bana anladınmı..anlıcagımız şekilde yarıdımcı olsun dostusu anlamıcagımız şekilde degil
sen bir sey anlatıyorsan dostusu güzel bir şekilde anlat dostusu söyledigini denicem dostusu merak etme dostusu anladınmı dostusu

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

vburakustunel

server çöküyor

Mesaj gönderen vburakustunel »

Anladım dostusu.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
black-whitee

server çöküyor

eyv dostusu vallahi güzel izah etttin keşke baştan böyle izah edilseydi dostusu ama insanlar yardım yapmak yerine konuları uzatıyorlar dostusu 40 defa serverı degişik degişik şekillerde acıp kapattıktıkktan sonra gerçekten,senin serverin olsaydı anlardın beni dostusu....çok teşekür ederim sana dostusu sagol yardımın için
arkadas bir insna bir konu için yardımda bulunucaksanız eger ayrıntılı şekilde yardım edin..bilmemek ayıp degil yardım etmemek ayıp o yardımı dolaylı yollardan yapmak ayıp...her neyse konu kilit dostusu teşekür ederim sana yardımın için vburaküstünel eyv sagol yardımın için dostusu :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

vburakustunel

server çöküyor

Mesaj gönderen vburakustunel »

Rica ederim dostusu, haklısın dostusu. Benimde serverim var zaten dostusu ama öğrenmek lazım doğru diyorsun dostusu. Basarılar

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
black-whitee

server çöküyor

çok teşekür ederim vburaküstün yardımların için ve bestcore yardımlarınız için zaman ayırdıgınız için hayırlı geceler olsun :) bir eksigim olduys affınıza sıgınıyorum yeminle paneli pencereden aşagı atıyordum :D sagolun

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

bestcore

server çöküyor

Mesaj gönderen bestcore »

Üslubunuzu düzetirseniz daha güzel bir şekilde anlaşabiliriz. Hiç bilmeyen birisi için bile gayet iyi anlattığımı düşünüyorum. İyi forumlar.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala