Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Oto Steam id kick

Eklenti sorunlarınız ve özel eklenti istekleriniz

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

bestcore

Oto Steam id kick

Mesaj gönderen bestcore »

xMaster25 yazdı: Çrş May 12, 2021 3:46 am /apbanmenu yazdım fakat menü açılmadı ve normal konsoldan amx_apban nick şeklinde yazınca log dosyasında alt satıra geçmedi yine tek satıra yazdı.
Attığımı yüklediğinizden emin olun, menü çalışmasa bile alt satıra geçme olayı kesin olması gerekiyor.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
xMaster25
Server Ip/DNS: cs181.csduragi.com

Oto Steam id kick

Mesaj gönderen xMaster25 »

bestcore yazdı: Çrş May 12, 2021 4:03 am
xMaster25 yazdı: Çrş May 12, 2021 3:46 am /apbanmenu yazdım fakat menü açılmadı ve normal konsoldan amx_apban nick şeklinde yazınca log dosyasında alt satıra geçmedi yine tek satıra yazdı.
Attığımı yüklediğinizden emin olun, menü çalışmasa bile alt satıra geçme olayı kesin olması gerekiyor.
Attığınızı kullandığıma eminim panelin içinden kod içeriğini değiştirdim log dosyasını ellemedim zaten aynı dosya oldugu icin deneme amaçlı bir arkadasımı banlamaya calıstım /apbanmenu çalışmadı normal konsoldan amx_apban nick seklinde banladım sonra log dosyasına baktım gene tek satıra yazdı alt satıra geçmedi

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

bestcore

Oto Steam id kick

xMaster25 yazdı: Çrş May 12, 2021 4:13 am Attığınızı kullandığıma eminim panelin içinden kod içeriğini değiştirdim log dosyasını ellemedim zaten aynı dosya oldugu icin deneme amaçlı bir arkadasımı banlamaya calıstım /apbanmenu çalışmadı normal konsoldan amx_apban nick seklinde banladım sonra log dosyasına baktım gene tek satıra yazdı alt satıra geçmedi
Eklentiyi değiştirince tekrar derleye basın veya eklentiyi komple kaldırıp tekrar yükleyin. Eğer o da olmaz ise öğlen saatlerinde test edip dönüş yapacağım.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
xMaster25

Oto Steam id kick

bestcore yazdı: Çrş May 12, 2021 4:20 am
xMaster25 yazdı: Çrş May 12, 2021 4:13 am Attığınızı kullandığıma eminim panelin içinden kod içeriğini değiştirdim log dosyasını ellemedim zaten aynı dosya oldugu icin deneme amaçlı bir arkadasımı banlamaya calıstım /apbanmenu çalışmadı normal konsoldan amx_apban nick seklinde banladım sonra log dosyasına baktım gene tek satıra yazdı alt satıra geçmedi
Eklentiyi değiştirince tekrar derleye basın veya eklentiyi komple kaldırıp tekrar yükleyin. Eğer o da olmaz ise öğlen saatlerinde test edip dönüş yapacağım.
Sildim tekrar yükledim gene olmadı aynı şekilde hem menü açılmadı hemde log dosyasında alt satıra geçmedi

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

bestcore

Oto Steam id kick

xMaster25 yazdı: Çrş May 12, 2021 4:48 am Sildim tekrar yükledim gene olmadı aynı şekilde hem menü açılmadı hemde log dosyasında alt satıra geçmedi
Denedim, bir sıkıntı yok. Menüde çalışıyor satırlarda alt alta yazılıyor. Eklentiyi farklı isimde yükleyin.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
xMaster25

Oto Steam id kick

bestcore yazdı: Çrş May 12, 2021 10:57 pm
xMaster25 yazdı: Çrş May 12, 2021 4:48 am Sildim tekrar yükledim gene olmadı aynı şekilde hem menü açılmadı hemde log dosyasında alt satıra geçmedi
Denedim, bir sıkıntı yok. Menüde çalışıyor satırlarda alt alta yazılıyor. Eklentiyi farklı isimde yükleyin.
Log dosyasını tekrar test ettim ilk basta olmadı log dosyasını silip tekrar yükledim panele log dosyası düzeldi ama menü hala çalışmıyor

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
xMaster25

Oto Steam id kick

bestcore yazdı: Çrş May 12, 2021 10:57 pm
Bu arada plugini localden test etmiyorum direk csd panelden yükleyip test ediyorum

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

bestcore

Oto Steam id kick

Local ile alakası yok fakat açılması gerekiyor, eklentide bir sorun yok yani.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
xMaster25

Oto Steam id kick

bestcore yazdı: Prş May 13, 2021 1:18 am Local ile alakası yok fakat açılması gerekiyor, eklentide bir sorun yok yani.
Birde bi serveri sıfırlayayim öyle deniyeyim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala