ekipman meni pasifleştirme
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 28
Slm arkadaşlar csduragından dm serverım var, ekipman menusu ekledim,ama bazı hatalardan dolayı serveri tekrar sıfırlamak zorunda kaldım
severı sıfılayıp kendı csdm modundaki ekimman menüsünü açmama ragmen sıfırlamadan önceki ekipman müsü hala aktif,puligin ini'de yazmamasına ragmen,nasıl pasif lestire bilirim bu konuda yardımlarınızı bekliyorum teşekürler
severı sıfılayıp kendı csdm modundaki ekimman menüsünü açmama ragmen sıfırlamadan önceki ekipman müsü hala aktif,puligin ini'de yazmamasına ragmen,nasıl pasif lestire bilirim bu konuda yardımlarınızı bekliyorum teşekürler
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs.darkthronejb.com
- Clan İsmi: DarkThrone Jail
- İletişim:
Server'a sıfırladıktan sonra kapat aç yaptınız mı ?
Linklerini gizle |
-
-
arkadaslar bu konuda yardımcı olurmusunuz serverı kapatıp açtım sıfırladıktan sonra 5 sever,ama hala say'dan ekipman menüsünü aktif etmek için /silahlar yazın yazısı geciyor ve /silahlar yazıldıgında baska bir ekipman menüsü aktifleşiyor çift silah alınıyor
puligins ini de ismi olmamasına ragmen yardımlarınızı bekliyorum
puligins ini de ismi olmamasına ragmen yardımlarınızı bekliyorum
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: RedDawn
https://panel.csduragi.com/cstrike/webf ... nfigs/csdm Net bir bilgim yok fakat config.ini'nin içerisinde ekipman menüyle ilgili bir şey varsa kapatınız.
Linklerini gizle |
-
heaveNN anlamamışsın beni,sorunum söyle zaten orayı aktifleştirdim ama paneli sıfırladıgım ekipman menü hala aktif,puligins ini de yazmamasına ragmen,tekrarda yüklemedim
su an serverde hem /guns var hem /silahlar var /silahlar yazınca baska bır menu aktifleşiyor /guns yazınca csdm kendı modundaki aktifleşiyor çift menu cıkıyor sw de server ip 213.238.173.188 anlamadıgım paneli sıfırladım
ama nasıl oluyorda csdm modu dısında baska bır menu aktif oluyor hala
su an serverde hem /guns var hem /silahlar var /silahlar yazınca baska bır menu aktifleşiyor /guns yazınca csdm kendı modundaki aktifleşiyor çift menu cıkıyor sw de server ip 213.238.173.188 anlamadıgım paneli sıfırladım
ama nasıl oluyorda csdm modu dısında baska bır menu aktif oluyor hala
Linklerini gizle |
-
Eklentiyi tamamen kaldırmak için "addons/amxmodx/plugins" 'den ".amxx" uzantısını silin.
Linklerini gizle |
-
bestcore, söyledigin gibi baktım her hangi bir yükledigim gibi bir ekipman menü isimli göremedim ve baskasıda yok
Linklerini gizle |
-
/silahlar yazınca csduragı silah menü cıkıyor ama başka bir ekipman menü
Linklerini gizle |
-