Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

CSDurağı Serverlarına Giremiyorum

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
batuhann2145

Mesaj gönderen batuhann2145 »

Merhabalar.

Normalde oyunyoneticisi serverlarında oynuyordum csdurağının ping vs. açılardan daha iyi olduğunu duyduğum için csdurağı serverlarına girmeye çalıştım ancak giremedim. Consol'a connect cs17.csduragi.com yazıyorum örneğin yükleme barı geliyor ancak dolmuyor, ban vs. olma ihtimaline karşın ip yetkililerinden rica ettim onu da yapmalarına rağmen hala aynı devam ediyor. Belki çözüm olur diye de pc formatladım ama yine devam ediyor ve bunun yaşayan 1 kişi daha mevcut. Ben steam kullanıyorum diğer giremeyenler ise nonsteam (csdurağı setup'u kullanıyor) Yardımcı olabilir misiniz sorun nedir?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

bestcore

Mesaj gönderen bestcore »

İp adresini "csxx.csduragi.com" olarak girerseniz sonunda boşluk bırakmamalısınız. Eğerki olmuyorsa bir de sayısal ip olarak deneyin. (213.238.173.xx)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ömer TELLİ
Yönetici
Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
Clan İsmi: csd

Mesaj gönderen Ömer TELLİ »

Merhaba,
CMD'ye tracert 213.238.173.1 yazıp enterlayın, çıktı tamamlanınca buraya ekran görüntüsünü yükleyin bir kontrol edelim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

ibidi

Mesaj gönderen ibidi »

Ömer hocam durum şu oyun sırasında lag giriyor ve connection hatası alıyorum ve sonrasında ise oyun listesinde csduragi serverları gözükmüyor modem res pc res atmama rağmen düzelmiyor daha sonra düzeliyor bu soruna bir çözüm bulabilir misin artık?

İnternet bağlantımızda kesintiler yaşanınca böyle bir sorun yaşıyoruz. Yardımcı olmanı bekliyoruz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala