Merhabalar.
Normalde oyunyoneticisi serverlarında oynuyordum csdurağının ping vs. açılardan daha iyi olduğunu duyduğum için csdurağı serverlarına girmeye çalıştım ancak giremedim. Consol'a connect cs17.csduragi.com yazıyorum örneğin yükleme barı geliyor ancak dolmuyor, ban vs. olma ihtimaline karşın ip yetkililerinden rica ettim onu da yapmalarına rağmen hala aynı devam ediyor. Belki çözüm olur diye de pc formatladım ama yine devam ediyor ve bunun yaşayan 1 kişi daha mevcut. Ben steam kullanıyorum diğer giremeyenler ise nonsteam (csdurağı setup'u kullanıyor) Yardımcı olabilir misiniz sorun nedir?
CSDurağı Serverlarına Giremiyorum
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 1
-
İp adresini "csxx.csduragi.com" olarak girerseniz sonunda boşluk bırakmamalısınız. Eğerki olmuyorsa bir de sayısal ip olarak deneyin. (213.238.173.xx)
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5452
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Merhaba,
CMD'ye tracert 213.238.173.1 yazıp enterlayın, çıktı tamamlanınca buraya ekran görüntüsünü yükleyin bir kontrol edelim
CMD'ye tracert 213.238.173.1 yazıp enterlayın, çıktı tamamlanınca buraya ekran görüntüsünü yükleyin bir kontrol edelim
Linklerini gizle |
-
Ömer hocam durum şu oyun sırasında lag giriyor ve connection hatası alıyorum ve sonrasında ise oyun listesinde csduragi serverları gözükmüyor modem res pc res atmama rağmen düzelmiyor daha sonra düzeliyor bu soruna bir çözüm bulabilir misin artık?
İnternet bağlantımızda kesintiler yaşanınca böyle bir sorun yaşıyoruz. Yardımcı olmanı bekliyoruz.
İnternet bağlantımızda kesintiler yaşanınca böyle bir sorun yaşıyoruz. Yardımcı olmanı bekliyoruz.
Linklerini gizle |