Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

MACLARDAN ÖNCE AİM KASMAK İÇİN SADECE DUST2 OLAN DEATHMATCH SERVERİ

CSDurağı üzerinden hizmet aldığınız sunucunuzun tanıtımını yapabilirsiniz.
Clan duyurunuzu paylaşabilir, clanınıza server, serverınıza clan arayabilirsiniz

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
DİKKAT !
CSDurağı haricinde server tanıtımı , ip reklamı yapan kişilerin konuları silinecek, tekrarında üyelikleri banlanacaktır.

Konu Sahibi
mrakciger

Mesaj gönderen mrakciger »

Oyun: Counter strike 1.6 server [vurulduktan 0.7 saniye sonra revlenme ve 1 saniye dokunulmazlık]

Mod: Deathmatch

Server Maçtan önce aim kasmak amaçlı açılmıştır. Herhangi bir kazanç mevcut olmayacaktır.

Server'de sadece de_dust2 mapı açık olup Tek(Sadece CT) takımda savaşılmaktadır.

Otomatik Awp Yasaklıdır.

Aime tuttugunuz kişinin kalan can değeri görülmektedir. Siz hasar verdikçe kalan can değeri düşmektedir. Bu plugin sayesinde hedefteki kişinin kaç canı kaldıgını ve nasıl öldürmeniz gerektiğini bilmiş olacaksınız.

Teamspeak 3 serverimizde Canlı yayın olarak radio mevcuttur. Hem aim kastıkça eliniz gelişir, Hemde şarkı dinledikçe Kafadan vuruldugunuzda Bir Nebze olsada Kafanız dağılmış olur :)

Her akşam Saat 21:00 da Teamspeak 3 serverimizde toplanıp gırgır şamata yaparak Counter-Strike 1.6 serverimizde 1 saat aim kasar Sonrada Sabah 4,5 e kadar maç atmaktayız. Maçlarımıza Sende Davetlisin.

Klan ismi: Astalavista Gaming

Counter-Strike 1.6 Server ip: cs58.csduragi.com

Teamspeak 3 Server ip: Astalavistadm

Facebook Link: https://www.facebook.com/gaming/Astalavistadm

Bol Headshot'lı günler dilerim :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

AteSinOqLu
Server Ip/DNS: 213.238.173.29
Clan İsmi: Pa$Ha PRO

Mesaj gönderen AteSinOqLu »

Bende bir ara bu tarz sunucu kurmuştum eğer ciddiysen aim haritası ve sadece hs ayarını açarsan daha iyi olur başarılar dilerim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
mrakciger

AteSinOqLu yazdı: Cmt May 08, 2021 2:52 pm Bende bir ara bu tarz sunucu kurmuştum eğer ciddiysen aim haritası ve sadece hs ayarını açarsan daha iyi olur başarılar dilerim
bende farklı bir sey dusunuyorum sunucu doluluk saglamıyor farklı bir sey gerekir

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
mrakciger

AteSinOqLu yazdı: Cmt May 08, 2021 2:52 pm Bende bir ara bu tarz sunucu kurmuştum eğer ciddiysen aim haritası ve sadece hs ayarını açarsan daha iyi olur başarılar dilerim
önerini göz önünde bulundurdum ve çok mantıklı geldi. Server Aim hs olarak ayarlandı. Teşekkür ederim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala