Cs 1.6 Nemesis İleri Ucmuyor
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 82
beyler nemesis modumda nemesis ctrl jump yapınca ılerı dogru fırlamıyor ben cozemefdım size sahmet rica etsem anlayanlar bı bakabılırmı bu sorunu cozmem acil yardımcı olanlara sımdıden tsk
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Bu cvar ayarlarını yükselterek dener misiniz ?
Kod: Tümünü seç
zp_leap_nemesis_height
zp_leap_nemesis_force
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
malesef , sorunum hayla aynıbestcore yazdı: Pzr May 02, 2021 11:19 pm Bu cvar ayarlarını yükselterek dener misiniz ?Kod: Tümünü seç
zp_leap_nemesis_height zp_leap_nemesis_force

Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
-
Eklentiyi inceledim fakat nemesiste hızlandırmayla ilgili bir sorun bulamadım. Doğru tuşlara bastığınızdan, nemesis olduğunuzdan veya cvar ayarlarında bir hata olmadığından emin olmalısınız.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
forumdan bı mod alıyıp gelıstırdım dogru tuslara basdıgıma emınım fakat nemesıs ılerı fırlamıyor gecen sene aynı sorunu yasamıstım bı arkadasım sorunu cozmustu fakat oda unutmus sımdı nasıl cozulecegınıbestcore yazdı: Pzt May 03, 2021 12:23 am Eklentiyi inceledim fakat nemesiste hızlandırmayla ilgili bir sorun bulamadım. Doğru tuşlara bastığınızdan, nemesis olduğunuzdan veya cvar ayarlarında bir hata olmadığından emin olmalısınız.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
SORUN COZULDU ! bu sorunu yasayanlar için çözüm
addons/amxmodx/configs plugins.ini veya plugins-ze.ini de zombie_escape.amxx yazacak onu kes en üst satıra yapıştırılacak
addons/amxmodx/configs plugins.ini veya plugins-ze.ini de zombie_escape.amxx yazacak onu kes en üst satıra yapıştırılacak
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: -
- Clan İsmi: -
- İletişim:
bu sorun semicliptende kaynaklanabilir haberiniz olsun aklınızda bulunsun diye dedim
Linklerini gizle |