Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

He Bombası Limitlendirme.

Eklenti sorunlarınız ve özel eklenti istekleriniz

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
WhenChester

Mesaj gönderen WhenChester »

Merhabalar Sorunum Şu.
He Bombasından Tek 1 tane alınmasını istiyorum. "Buy Time kısabilirsin" vs. demeyin lütfen bana böyle bir şey lazım değil.
Olay şu De_dust2_long'ta (örnek) satın alma zamanında 1 bomba alsın ve dahasını alamasın.
"Forumda vardı demeyin" Çalışmıyor hiç bir şekilde.
Cs Durağı Serverine Kuruyorum Kuruluyor bundan yana sıkıntı yok.
Fakat herkes 3 5 tane alabiliyor yine nasıl oluyor anlamadım.
Eklentiyi Atıyorum Kontrol Edip hata var mı diye bakacak arkadaşlar için.
Böyle bir Eklentisi olan veya yapabilecek arkadaşım varsa Paylaşırsa sevinirim.
BombaZamaniAyarlayici1.5.sma
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
WhenChester

Konu Günceldir.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

heaveNN
Clan İsmi: RedDawn

Mesaj gönderen heaveNN »

Denemedim.

Kod: Tümünü seç

#include <amxmodx>
#include <reapi>

new AlimSayac[MAX_PLAYERS+1],bombasinir;

public plugin_init() {
    register_plugin("HG Kisitlayici","1.0","heaveNN");

RegisterHookChain(RG_BuyWeaponByWeaponID,"BuyWeaponByWeaponID",.post=false);
    RegisterHookChain(RG_CBasePlayer_Spawn,"PlayerSpawn",.post=true);

bind_pcvar_num(create_cvar("hg_sinir","1",_,"Kac Adet HG Alinabilecek",true,0.0),bombasinir);
}

public BuyWeaponByWeaponID(const id, const WeaponIdType:weaponID) {
    if(weaponID != WEAPON_HEGRENADE || !bombasinir) {
        return HC_CONTINUE;
    }
    if(AlimSayac[id] == bombasinir) {
        client_print_color(id,id,"^4Bir Turda En Fazla ^3%i ^1Tane Bomba Alabilirsin.",bombasinir);
        SetHookChainReturn(ATYPE_INTEGER,false);
        return HC_SUPERCEDE;
    }
    AlimSayac[id]++;
    return HC_CONTINUE;
}

public PlayerSpawn(const id) {
    AlimSayac[id] = 0;
}

amx_cvar hg_sinir "1" // 0 = eklenti kapalı, 0'dan büyükse en fazla kaç tane hg alınabilecek.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
WhenChester

Maalesef Olmadı. Ama yardımın İçin Teşekkürler.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
WhenChester

Konu Günceldir.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

bestcore

Mesaj gönderen bestcore »

WhenChester yazdı: Çrş Nis 28, 2021 6:08 pm Konu Günceldir.
Arkadaşın attığı eklentide nasıl bir sorun var hiç mi çalışmıyor eklenti ? Konsola "amx_plugins" yazıp çıktıyı buraya "code" şeklinde atar mısınız ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
WhenChester

Currently loaded plugins:
       name                    version     author            file             status   
 [  1] CSD Guard               v2017       Ömer TELLİ      csd_guard.amxx   running  
 [  2] CSD Yon Config vCore    0.2         Ömer TELLI       csd_yonconfig.a  running  
 [  3] CSDuragi TeamSpeak 3 E  1.0         Omer TELLI        csd_ts3.amxx     running  
 [  4] -kapali-                2020        Omer Telli        ultimate_rslot.  running  
 [  5] No See Vars             0.1.0       ConnorMcLeod      no_see_vars.amx  running  
 [  6] Multi Engel vCore       0.1         Ömer TELLİ      csd_multiengel.  running  
 [  7] Admin Base              1.10.0.539  AMXX Dev Team     admin.amxx       running  
 [  8] Admin Commands          1.8.3-dev+  AMXX Dev Team     admincmd.amxx    running  
 [  9] Admin Help              1.8.3-dev+  AMXX Dev Team     adminhelp.amxx   running  
 [ 10] Multi-Lingual System    1.8.3-dev+  AMXX Dev Team     multilingual.am  running  
 [ 11] Menus Front-End         1.8.3-dev+  AMXX Dev Team     menufront.amxx   running  
 [ 12] Commands Menu           1.8.3-dev+  AMXX Dev Team     cmdmenu.amxx     running  
 [ 13] Players Menu            1.8.2       AMXX Dev Team     plmenu.amxx      running  
 [ 14] Maps Menu               1.8.3-dev+  AMXX Dev Team     mapsmenu.amxx    running  

[ 15] Anti Flood              1.8.3-dev+  AMXX Dev Team     antiflood.amxx   running  
 [ 16] Admin Chat              1.8.3-dev+  AMXX Dev Team     adminchat.amxx   running  
 [ 17] Scrolling Message       1.8.3-dev+  AMXX Dev Team     scrollmsg.amxx   running  
 [ 18] Info. Messages          1.8.3-dev+  AMXX Dev Team     imessage.amxx    running  
 [ 19] Admin Votes             1.8.3-dev+  AMXX Dev Team     adminvote.amxx   running  
 [ 20] NextMap                 1.8.3-dev+  AMXX Dev Team     nextmap.amxx     running  
 [ 21] Nextmap Chooser         1.8.3-dev+  AMXX Dev Team     mapchooser.amxx  running  
 [ 22] TimeLeft                1.8.3-dev+  AMXX Dev Team     timeleft.amxx    running  
 [ 23] Pause Plugins           1.8.3-dev+  AMXX Dev Team     pausecfg.amxx    running  
 [ 24] Stats Configuration     1.8.3-dev+  AMXX Dev Team     statscfg.amxx    running  
 [ 25] Restrict Weapons        1.8.3-dev+  AMXX Dev Team     restmenu.amxx    running  
 [ 26] CSD StatsX [S]          3.4         AMXX && CSD Team  statsx.amxx      running  
 [ 27]  CSDuragi GAG           1.4.9       xPaw & Exolent    amx_gag.amxx     running  
 [ 28] CSDuragi Spec Banner    vCore 1.0   Omer TELLI        csd_specbanner.  running  
 [ 29] Say Reklam Engelleyici  0.1         Omer TELLI        csd_reklamengel  running  

[ 30] Mermi Kontorl           2.0         Ömer TELLİ      mermikontrol.am  running  
 [ 31] CSD Chat Engine         vCore 0.2   Ömer Telli       csd_adminchat.a  running  
 [ 32] UnBanmenu               1           AMX Team          unbanmenu.amxx   running  
 [ 33] CSDM Menu               1.3         Yek'-ta           csd_csdm_menu.a  running  
 [ 35] Oto Cevap & TS3         1.0         enesizmM          selamalmaa.amxx  running  
 [ 36] Fps                     1.0         PurposeLess35     fps.amxx         running  
 [ 37] No Message&Radio        0.2         VEN               yarock_radio.am  running  
 [ 38] Reset Score             1.0         CSM               resetv3.amxx     running  
 [ 39] Attigin HE Sana Hasar   1.0         AUTHOR            DarkLight_HeHas  running  
 [ 40] Skora gore restart      1.0         CSmiLeFaCe        SkoraGoreRestar  running  
 [ 41] Accuracy Fix            3.0         Numb              accuracy_fix.am  running  
 [ 42] CSD Reklam Eklentisi    1.0         Fatih ~ EjderYa   CSD_Reklam.amxx  running  
 [ 43] PUB BOT                 1.0         Fatih ~ EjderYa   Pub_Bot.amxx     running  
 [ 44] Spect Bot               1.2         SKAJIbnEJIb & Bo  SpectBot.amxx    running  

[ 45] Bonus Bomb              1.7         Lulu              C4BonusPara.amx  running  
 [ 46] HG Kisitlayici          1.0         heaveNN           Bombaengel.amxx  running  
 [ 47] Block Sprays            1.0         29th ID           blockspray.amxx  running  
 [ 48] CSD Duzenli Para        1.0         Yek'-ta           csd_duzenlipara  running  
 [ 49] Skora gore takim esitl  1.0         Yek'-ta           csd_takimesitle  running  
 [ 50] AMX Slay Losers         1.1         d3n14@yahoo.com   slaylosers.amxx  running  
 [ 51] CSD Kill Assist         2.4         Yek'-ta           csd_killassist.  running  
 [ 52] CSD Guard Reaimdetecto  0.1.8       Omer TELLI        reaimdetector.a  running  
 [ 53] CSDGuard Alias Kontrol  1.2         CSDuragi Develop  csd_aliaskontro  running  
 [ 54] [reAPI] Flash Control   1.1         neugomon          no_team_flash.a  running  
 [ 55] CSD Times|Steam Stats   1.3.6       Yek'-ta           csd_timessteam_  running  
 [ 56] CSDuragi Tsay Reklam    1.0         Genki             csd_reklam_tsay  running  
 [ 57] GHW Auto Message Displ  2.1         GHW_Chronic       csd_reklam_say.  running  
 [ 58] Ip Bilgi                1.0         Genki             csd_ipreklam.am  running  
 [ 59] AMX Super               4.2         Bmann_420         amx_super.amxx   running  

[ 60] CSD Panel Eklentisi     1.2         Omer Telli        csd_panel.amxx   running  
 [ 61] Game Description Degis  1.0         Yek'-ta           csd_gamename.am  running  
 [ 62] CSDuragi MSList         1.0         Genki             csd_mslist.amxx  running  
 [ 63] CSD Spec Bot            vCore 1.0 (burası otamatik silinmiş çalışıyor. (running)
63 plugins, 63 running
Bir Plugini ben sildim başka bir şeydi.
Çalışıyor Tüm Pluginler. Buradaki Plugin ismi Bombaengel. ( Arkadaşın Yolladığı)
Sorun şurada arkadaşın komutu da çalışıyor amx_cvar olan fakat bomba satın alabiliyorum hala. ( Hem user olarak hem de yetkili olarak alabiliyorum Denendi.)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

bestcore

Mesaj gönderen bestcore »

WhenChester yazdı: Çrş Nis 28, 2021 8:46 pm Bir Plugini ben sildim başka bir şeydi.
Çalışıyor Tüm Pluginler. Buradaki Plugin ismi Bombaengel. ( Arkadaşın Yolladığı)
Sorun şurada arkadaşın komutu da çalışıyor amx_cvar olan fakat bomba satın alabiliyorum hala. ( Hem user olarak hem de yetkili olarak alabiliyorum Denendi.)
Bu eklentiyi kullanabilirsin denedim çalışıyor, engellerken bombayı vermiyor fakat parasını eksiltiyordu bende oyuncuya parası eksilince 300 dolar bomba parası verdim. Bir sıkıntı yok fakat dönüş noktasını ayarlayamadım tam olarak bilgisi olan başka birisi o konuda yardım edecektir.

#pragma semicolon 1

#include <amxmodx>
#include <reapi>

new g_iMeter[MAX_PLAYERS+1],
	g_cvars;

public plugin_init(){
	register_plugin("He Grenade Limitation", "0.1", "` BesTCore;");

RegisterHookChain(RG_CBasePlayer_AddPlayerItem, "RG_CBasePlayer_AddPlayerItem_Pre", .post = false);
	RegisterHookChain(RG_RoundEnd, "RG_RoundEnd_Post", .post = true);

bind_pcvar_num(create_cvar("ToplamBomba", "1", .description = "Bir elde kac adet bomba alinsin."), g_cvars);
}
public RG_CBasePlayer_AddPlayerItem_Pre(const id, const pItem){
	if(get_member(pItem, m_iId) != WEAPON_HEGRENADE){
		return HC_CONTINUE;
	}
	if(g_iMeter[id] >= g_cvars){
		client_print_color(id, id, "^3Bir elde^4 %d^3 adet bomba alabilirsin.", g_cvars);
		SetHookChainReturn(ATYPE_INTEGER, false);
		rg_add_account(id, 300, AS_ADD);
		return HC_SUPERCEDE;
	}
	g_iMeter[id]++;
	return HC_CONTINUE;
}
public RG_RoundEnd_Post(){
	for(new i = 1; i <= MaxClients; i++){
		g_iMeter[i] = 0;
	}
}