Selamlar,
Başlıkta da belirttiğim gibi benim belirlediğim Say Mesajlarını rastgele bir şekilde veya sıralı şekilde 40 saniyede 1 atmasını istiyorum. internette böyle çalışan bir eklenti bulamadığım için burdaki coder arkadaşlara rica ediyorum. reapi veya diğer kütüphanelerle yazabilen arkadaşım varsa çok mutlu olurum benimle beraber herkes rahatlıkla kullanabilir. şimdiden çok teşekkürler
Rastgele Say Mesajı
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 38
-
Rastgele Say Mesajı
Reapi kütüphanesine bu eklentide gerek duyulmaz. Eklentiye mesaj eklemeyi detaylıca anlattım. Mesajlar rastgele bir şekilde 40 saniyede bir atar, eğerki saniyeyi değiştirmek istersen "Satır 16"'dan değiştirebilirsin, buyur;
Kod: Tümünü seç
#pragma semicolon 1
#include <amxmodx>
// Alt alta aynı şekilde istediğiniz kadar mesajlarınızı yazınız en altta olanın sonuna "," koymayınız.
// Renkli yazmak isterseniz mesajlara, ^1- Sarı, ^4- Yeşil, ^3- Takım rengi kodlarını ekleyiniz.
new const szChatMsg[][] = {
"^1Sari renkte mesaj yaziyorum.",
"^3Takimimin renginde mesaj yaziyorum.",
"^4Yesil renkte mesaj yaziyorum."
};
public plugin_init(){
register_plugin("Random Chat Messages", "0.1", "` BesTCore;");
set_task(40.0, "RandomMsg", .flags = "b");
}
public RandomMsg(){
static iRandom;
iRandom = random_num(0, charsmax(szChatMsg));
client_print_color(0, 0, "%s", szChatMsg[iRandom]);
}
public client_disconnected(id){
remove_task();
}
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Rastgele Say Mesajı
Çok teşekkür ediyorum hocam, deneyip hemen dönüş sağlayacağım.bestcore yazdı: Çrş Nis 28, 2021 10:12 pm Reapi kütüphanesine bu eklentide gerek duyulmaz. Eklentiye mesaj eklemeyi detaylıca anlattım. Mesajlar rastgele bir şekilde 40 saniyede bir atar, eğerki saniyeyi değiştirmek istersen "Satır 16"'dan değiştirebilirsin, buyur;Kod: Tümünü seç
#pragma semicolon 1 #include <amxmodx> // Alt alta aynı şekilde istediğiniz kadar mesajlarınızı yazınız en altta olanın sonuna "," koymayınız. // Renkli yazmak isterseniz mesajlara, ^1- Sarı, ^4- Yeşil, ^3- Takım rengi kodlarını ekleyiniz. new const szChatMsg[][] = { "^1Sari renkte mesaj yaziyorum.", "^3Takimimin renginde mesaj yaziyorum.", "^4Yesil renkte mesaj yaziyorum." }; public plugin_init(){ register_plugin("Random Chat Messages", "0.1", "` BesTCore;"); set_task(40.0, "RandomMsg", .flags = "b"); } public RandomMsg(){ static iRandom; iRandom = random_num(0, charsmax(szChatMsg)); client_print_color(0, 0, "%s", szChatMsg[iRandom]); } public client_disconnected(id){ remove_task(); }
Linklerini gizle |
-
Rastgele Say Mesajı
Hocam Eklenti Çalışıyor Lakin söyle bir durum var, 3 mesaj dışında test amaçlı bir mesaj eklemedim bazen farklı atacağına aynı reklamı 40 saniye sonra tekrar atıyorbestcore yazdı: Çrş Nis 28, 2021 10:12 pm Reapi kütüphanesine bu eklentide gerek duyulmaz. Eklentiye mesaj eklemeyi detaylıca anlattım. Mesajlar rastgele bir şekilde 40 saniyede bir atar, eğerki saniyeyi değiştirmek istersen "Satır 16"'dan değiştirebilirsin, buyur;Kod: Tümünü seç
#pragma semicolon 1 #include <amxmodx> // Alt alta aynı şekilde istediğiniz kadar mesajlarınızı yazınız en altta olanın sonuna "," koymayınız. // Renkli yazmak isterseniz mesajlara, ^1- Sarı, ^4- Yeşil, ^3- Takım rengi kodlarını ekleyiniz. new const szChatMsg[][] = { "^1Sari renkte mesaj yaziyorum.", "^3Takimimin renginde mesaj yaziyorum.", "^4Yesil renkte mesaj yaziyorum." }; public plugin_init(){ register_plugin("Random Chat Messages", "0.1", "` BesTCore;"); set_task(40.0, "RandomMsg", .flags = "b"); } public RandomMsg(){ static iRandom; iRandom = random_num(0, charsmax(szChatMsg)); client_print_color(0, 0, "%s", szChatMsg[iRandom]); } public client_disconnected(id){ remove_task(); }
Linklerini gizle |
-
Rastgele Say Mesajı
Dediğim gibi yazıları random atıyor, aynısıda çıkabilir. Yazıları arttırırsanız aynı çıkma olasılığı azalır, bunun dışında birşey yaparsak eklenti boş yere uzar.Wizites yazdı: Çrş Nis 28, 2021 11:23 pm Hocam Eklenti Çalışıyor Lakin söyle bir durum var, 3 mesaj dışında test amaçlı bir mesaj eklemedim bazen farklı atacağına aynı reklamı 40 saniye sonra tekrar atıyor
Linklerini gizle |
-
Rastgele Say Mesajı
Tamamdır Üstad çok teşekkür ediyorum. Emeğine sağlık..bestcore yazdı: Çrş Nis 28, 2021 11:26 pmDediğim gibi yazıları random atıyor, aynısıda çıkabilir. Yazıları arttırırsanız aynı çıkma olasılığı azalır, bunun dışında birşey yaparsak eklenti boş yere uzar.Wizites yazdı: Çrş Nis 28, 2021 11:23 pm Hocam Eklenti Çalışıyor Lakin söyle bir durum var, 3 mesaj dışında test amaçlı bir mesaj eklemedim bazen farklı atacağına aynı reklamı 40 saniye sonra tekrar atıyor
Linklerini gizle |