Merhabalar,panelde erişim kısmı hatası ile karşılaşıyorum. Erişim vermeme rağmen bu hatayı hep vermekte. Full yetki panel dahi bile versem aynı sonuç oluyor.
"Hata : WebFTP Üzerinden sadece users.ini düzenleme yetkiniz bulunuyor" - Fakat girmiyor.
Sanıyorsam ini dosyalarında mı bu hatayı veriyor veya farklı birşey mi pek anlayamadım. Bununla ilgili yetkili varsa ömer bey veya destek ekibi ilgilenirse sevinirim.
ip : cs84com
Panelde erişim kısmı hatası
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 1136
- Clan İsmi: RESPECT CLAN
-
-
Yönetici - Mesajlar: 5457
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Alt panel oluştururken tüm yetkileri verirseniz bu şekilde hata alınır, yetkileri verirken tek tek okuyarak verirseniz daha net anlayacaksınız.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Ömer bey,öyle de yapmayı denedim. Yetkileri felan verirken bakıyorum öyle de açıkçası hata ile aynı olaya varıyorum.Ömer TELLİ yazdı: Sal Nis 27, 2021 8:17 am Alt panel oluştururken tüm yetkileri verirseniz bu şekilde hata alınır, yetkileri verirken tek tek okuyarak verirseniz daha net anlayacaksınız.
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5457
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
(Yeni) Sadece users.ini'ye müdahale edebilsin görüntülesin/düzenlesin yetkisini verirseniz sadece users.ini'ye bakabilirler. Başka hiç bir işlem yapamazlar.
Linklerini gizle |